S podpisom te peticije želim, da se sproži zamenjava Varuha za pravice gledalcev RTV Slovenija Ilinke Todorovski

Poročilo Ilinke Todorovski kot varuhinje za pravice gledalcev RTV Slovenija glede oddaje Intervju (Jože Možina v intervjuju z Jožetom Dežmanom) je popolnoma neprofesionalno, izrazito uperjeno proti oddaji Intervju in proti odličnemu novinarju Jožetu Možini. Hkrati varuhinja tudi popolnoma ignorira strokovne odgovore J. Možine in v poročilu celo laže, da teh odgovorov sploh ni dobila. Todorovska očita J. Možini kup profesionalnih pomanjkljivosti, toda take pomanjkljivosti, ki mu jih ona očita lahko opazimo na RTV Slovenija skoraj PRI VSEH ODDAJAH NA RTV SLO. Toda ko pride do oddaj, v katerih nastopajo intelektualci ne-levičarskega svetovnega nazora, se vsuje plaz pritožb in se pričnejo komplikacije, obtoževanja, zahteve po ukinitvi oddaje ali zahteve po tem, da se takšnega novinarja, ki si drzne prikazovati še kakšen drug pogled na politično ali zgodovinsko stvarnost, kar odpusti.

Glede na to, da moramo rtv prispevek plačevati tudi tisti, ki smo oddajo z užitkom pogledali in ki smo seznanjeni z dejstvi o povojnih pobojih ter razumemo partizansko vlogo v segmentu revolucije ter vlogo v oblikovanju totalitarne SFRJ, zahtevamo, da se tak varuh naših pravic, ki dejansko ne varuje naše, temveč le pravice ostankov revolucionarnega "novega razreda", razreši in se na mesto njega postavi nekoga, ki bo znal uravnoteženo in brez ideoloških podstati predlagati rešitve za tak program, v katerem bo dejansko prišlo do neke vrste uravnoteženosti med različnimi političnimi in filozofskimi nazori.

Podpišite peticijo

By signing, I authorize J.K. to hand over my signature to those who have power on this issue.


ALI

Prejeli boste elektronsko sporočilo s povezavo za potrjevanje podpisa peticije. To ensure you receive our emails, please add info@pravapeticija.com to your address book or safe senders list.

Plačilo oglaševanja

We will advertise this petition to 3000 people.

Facebook