Ustavimo postavitev 5G omrežja, še pred začetkom implementacije, na Slovenskih tleh

5G pobil na stotine ptic, prosim oglejte si video

USTAVIMO IMPLEMENTACIJO 5G

Predvsem v zadnjem desetletju, se je val pametnih telefonov, tablic in zmogljivejših računalnikov, razširil takorekoč povsod po svetu.

S tem smo začeli mnogo bolj uporabljati internet, v zadnjih letih predvsem v obliki WI-FI. Zahtevali smo več zakupa enot in seveda hitrejši internet. Iz 3G v 4G in tako naprej. 

Veliko ljudi je že svarilo, o vplivih vseprisotnega WI-FI ja, povsod in ves čas. Saj le ta kvarno vpliva na telo in na dolgi rok povzroča škodo in s tem tudi razvoj različnih bolezni.

Ne tako dolgo nazaj, so v Izraelu razvili 5G in ga takoj za tem v Izraelu tudi prepovedali, zaradi visoke rakotvornosti. Kot biološko orožje ga že implementirajo ponekod po svetu, kmalu pa naj bi ga tudi v Sloveniji. V krajih kjer ga vzpostavljajo, poleg kvarnih učinkov na ljudi, preganja in pobija ptice, s svojo frekvenco. Pozivam, da preden se to zgodi nam, začnemo ukrepati !

Mladi, predvsem tisti, ki so še povsem slepi o škodljivosti le tega, ga bodo verjetno celo zahtevali ! Ker se 5G se že promovira preko družabnih omrežij in pa youtube-a preko ljudi, ki so za to plačani.

Ko bodo začeli postavljati stolpe za 5G, bo že prepozno. Kmalu za tem se začnejo prvi znaki okvare genetskega materiala, glavoboli, slabosti, izpuščaji itn..

O temi se prosim izobrazite in skupaj ukrepajmo. Kmalu sledi tudi nekaj povezav do izobraževalnega materiala (povezave so že pod obvestili).

Hvala ker vam je mar, želim vam lep dan,

 

 

Sara of Rivia

IMG_20190205_1019051.png

 https://youtu.be/aO1gZhwqCvI

IMG_20190206_143134.jpg

Podpišite peticijo

By signing, I authorize Sara of Rivia to hand over my signature to those who have power on this issue.


ALI

Prejeli boste elektronsko sporočilo s povezavo za potrjevanje podpisa peticije. To ensure you receive our emails, please add info@pravapeticija.com to your address book or safe senders list.

Plačilo oglaševanja

We will advertise this petition to 3000 people.

Facebook