Za ponovno oživitev oddaj Mita Trefalta preko Planet TV-ja

Lepo pozdravljeni!

 Kot verjetno veste je današnja družba pričela izgubljati zaupanje v razne televizijske postaje in programe v Sloveniji. Razlog za to naj bi bilo preveliko število informativnih programov in resničnostnih oddaj, zaradi katerih je vsakdan gledalcev postal preplavljen z negativizmom in grenkobo. Prav zato pa je potrebno z glasom ljudstva dokazati tisto, kar bi bilo potrebno uvesti, da bi se življenja lahko vrnila na boljše poti: oživitev "legendarnih" oddaj, ki so nastale izpod rok televizijske legende Mita Trefalta.

 Čeprav že pokojni, je Mito Trefalt omogočil daleč najvišjo gledanost televizije v zgodovini današnje države. V peticiji torej naprošam, da bi z zadostnim številom podpisov omogočili ponovno obuditev njegovih oddaj, med njimi se predvsem osredotočam na oddajo Kolo sreče. Slednja je namreč bila daleč najbolj izvirna licenčna oddaja, kjer so tekmovalci lahko pridobili nagrade, ki so si jih vedno želeli.

 Če se bodo odločili za njeno oživitel, naj upoštevajo naslednje "pogoje": uporabijo oz. ohranijo naj tradicionalen način nakupovanja nagrad po zaključku vsakega kroga. Nagrade jim lahko priskrbijo nekatere znane trgovske verige kot so Spar, Big Bang, Hervis, Mercator, Merkur, itd. Prav tako naj oddajo namenijo vsem starostnim skupinam, med katerimi lahko tisti, ki so mlajši od 15 let igrajo ob dogovorjenih terminih. Kot zadnjo stvar pa naj oddajo vrtijo minimalno nekaj let, brez da bi jo med tem časom prekinili.

In zakaj Planet TV? Zaradi njihove "dominacije": trenutno so daleč najbolj gledana televizija v Sloveniji zahvaljujoč Eni žlahtni štoriji, a kljub temu dobivajo negativne komentarje s strani tistih, ki jim določeni kriteriji ne ustrezajo. S to peticijo bi jim hkrati lahko še pomagali pri njihovemu ugledu kot javna televizija.

Več informacij sledi v kratkem... Vso srečo! 


OR

Your email address will not be published on our site. However, the author of the petition will see all the information you provide on this form.

You will receive an email with a link to confirm your signature. Please check your inbox (and spam folder).
Facebook