Kazenska ovadba zoper US

Kazenska ovadba zoper US / Obvestila / Kaj se dogaja z našo ovdbo zoper sodnike US? / Komentarji


Gost

#26

2014-12-19 20:26

Kaj se zaletavaš v zid, če imaš odprta vrata?
Pritoži se v Strasbourg naj še oni vedo kakšne nesmiselne ovadbe podpisujejo slovenceljni !

Gost

#27 Re:

2014-12-19 20:28

#7: -  

 Cirkusanti ste vi, ki podpisujete to peticijo !


Gost

#28 Re:

2014-12-19 20:30

#14: -  

 Polovica vas je zaslepljenih s sovraštvom do drugače mislečih. Mislite, da mora biti vedno vaša zadnja pa čeprav je huje butasta od Butalcev !


Gost

#29 Re: Re: Re:

2014-12-19 20:33

#21: Tugo Zaletel - Re: Re:  

 Si se ponovno ZALETEL  v zid pri odprtih vratih ?

Lero

#30 Re: Re: Konstruktivna opozicija

2014-12-19 20:47

#25: - Re: Konstruktivna opozicija 

 Se popolnoma strinjam. Če v kratkem ne stopimo masovno skupaj in ZAHTEVAMO zamenjavo ali odstranitev oseb,ki so za to krive bo prišlo v tevi državi do bratomorije. Stranka SDS ni za sodelovanje ampak ščuvanje ljudstva in rušenje vlade za vsako ceno.

Spoštovani dobro premislite kam to gre.

 

HAHAHA

#31 Re:

2014-12-19 22:01

#26: -  

 BRAVO PLEŠASTI GNUS, VSI TE SOVRAŽIMO

HEROJ TITO

#32 Re: Re:

2014-12-19 22:03

#28: - Re:  

 KAKŠNA POLOVICA , TI USRANI DOMOBRANČEK, ČE IMA PLEŠKO MANJ KOT 0% PODPORE

ANTIJANŠEVEC

#33 Re: Re: Re: Re:

2014-12-19 22:05

#29: - Re: Re: Re:  

 DAJ USRANI DOMOBRANČEK, POJDI ŠE NAPREJ TIŠČAT GLAVICO V MAJERJEVO RITNO DANKO

ŠUMIJO GOZDOVI DOMAČI

#34 Re: Re: Re: Konstruktivna opozicija

2014-12-19 22:06

#30: Lero - Re: Re: Konstruktivna opozicija 

 ČE HOČEJO VOJNO, PA NAJ JO IMAJO


Gost

#35 Re: Re: Konstruktivna opozicija

2014-12-19 22:52

#25: - Re: Konstruktivna opozicija 

 LP

Nisem jaz g. Tugo(avtor te peticije) sem pa podpisnik.

Članek sem prilimal zato, ker sem krepko zaskrbljen za prihodnost Slovenije. Sem vetran vojne za Slovenijo in udelženec vojne za Slovenijo pa si ne prisvajam nobenih nazivov, da sem nek pomemben ali posebno zaslužen osamosvojitelj Slovenije, kar nekateri pripisujejo JJ. Vsi tisti, ki JJ pripisujejo, da je nek posebno zaslužen osamosvojitelj naj malo pomislijo kaj bi JJ lahko naredil takrat sam, če ne bi bilo vseh nas drugih udeležencev osamosvojitvene vojne.

Zdaj ko sem v penziji pa na internetu malo pobrskam tudi po spletnih straneh in včasih odprem tudi spletne strani političnih strank pa kakih časopisov. In ko prebiram take članke na srani SDS ali Demokracije ali Reporterja pa še kakih drugih podobnih, me po pravici povedano krepko zaboli glava. To naletiš na take članke, sploh pa na komentarje, da pomisliš, če so ti ki to pišejo sploh še pri kolikor toliko zdravi pameti. To so članki in komentarji polni nestrpnosti do drugih, ki ne mislijo kot oni, polni vsakovrstnih groženj, polni maščevalnosti, da postane normalnega človeka strah kaj se bo zgodilo, če slučajno taki pridejo na oblast.

Zato sem tudi podpisal to peticijo in tudi tisto, za zakon za prepoved pravnomočno obsojenim opravljati politične funkcije.

Upam, da je med našimi politiki vsaj še nekaj toliko razumnih in sposobnih treznega razmišljanja, do bodo upštevali naša mnenja in bodo pobude padle na plodna tla ker se res drugače lahko zgodi ulica. Če pride pa do tega, pa lahko pride hitro do nepredvidljivih posledic sploh, če se zbere na kuku večja možica ljudi.

Lep pozdrav

G. Tugu pa vse čestitke za korajžo in kar največji uspeh pri obeh peticijah!

Jože

Pa še nekaj: tudi tukaj je vmes vsaj zame nekaj neprimernih komentarjev predvidevam, da tudi od podpisnikov, pa tudi ostalih. Podpisnike bi prosil, da naj se neprimernih komentarjev vzdržimo in tako pokažemo, da smo bolj kulturni od dugače mislečih, ostale pa bi prosil, da naj bodo vsaj toliko fer, da ne smetijo z neprimernimi komentarji!


Gost

#36 Re: Re: Re: Konstruktivna opozicija

2014-12-20 09:21

#35: - Re: Re: Konstruktivna opozicija 

Vem, da niste vi g. Tugo, vendar sem se ob prebiranju vašega prispevka obrnila na avtorja peticije, ker so zadeve že tako daleč, da moramo res nekaj storiti. Skrbi me tudi to, da EU enostavno podpira izpustitev JJ in ga tretira kot političnega zapornika, kar pomeni, da so njegova trobila v tujini zelo uspešna, oziroma, kar je še najbolj zaskrbljujoče, da tudi tujina ne priznava našega pravosodja. Bom tudi jaz prepisala komentar, ki sem ga danes našla v medijih pri prispevku o tem, da so Janšo celo potrdili za člana v nadzor varnostno obveščevalnih služb (upam, da avtor ne bo imel kaj proti): "A se pristojni sploh zavedajo, kaj jj in sds počneta s Slovenijo. V lasti imajo ali imajo v njih nastavljene svoje ljudi, medije, časopis, radio ,TV, v vseh vejah oblasti ima infiltrirane svoje krte, potem prometna infrastruktura, ki jo tudi dokaj dobro pokrivajo, imajo lastno paradržavno vojsko, kakor samo za proslave, ampak je dobro izurjena. Torej ima vse, kar potrebuje za državni udar in za izvedbo druge republike, da ne govorim o denarju doma in v tujini; kdor tega ne vid,i je slep in gluh. Namesto, da bi ga ustavili, mu nameščajo še pozicije moči v parlamentu."

SAJ SE SAMO ŠALIM

#37 Re: Re: Re: Re: Konstruktivna opozicija

2014-12-20 12:56

#36: - Re: Re: Re: Konstruktivna opozicija 

 SAMO VPRAŠANJE ČASA JE, KDAJ PO PLEŠKO UDARIL

NAMESTO, DA BI MI NJEGA BO ON NAS IN TO BO KOBAJAGI MAŠČEVANJE ZA POVOJNE POBOJE IN TO BO POTEM ŠELE SPRAVA, KO BO 1:1


Gost

#38

2014-12-20 17:51

Strinjam se z to odločitvijo. Mladi naj stopijo naprej. Jaz sem pa že kar v letih.
FRČAFELA

#39

2014-12-20 20:52

CERARJEVI PODPREJO PLEŠASTEGA V DZ, PAHOR PA V KOČEVSKO REKO, ŠE PREJ PA USTAVNO SODIŠČE DELI ODPUSTKE PLEŠKOTU IN PRVOKATEGORNIKOM- KRIMINALCEM , KI JIM NI PARA DOL DO REĐIJO DI KALABRIJA

FANTJE IN DEKLETA, DRAGA TOVARIŠIJA, ZASMRDELO JE PO NEČEM GNILEM, KI SE JE POKADILO IZPOD NJIHOVIH ZAMAŠČENIH VSEGA POLNIH RITI


Gost

#40

2014-12-20 21:09

Jaz mislim, da Slovenci vse delamo premalo zares in preveč pohlevno, neodločno. "Peniti" leta in leta, biti jezen in obupan ter morda podpisati kak sestavek, pač ni dovolj. To stanje ni stanje včerajšnjega dneva  (in tudi ni stanje samo zblojene desnice). Tudi bivši dolgoletni predsedniki in njihovi "junaki" v stankah in tudi oni sami- vsi torej (desetletja nazaj- tako desni kot levi), so zakuhali tole skorumpirano in mafijsko ter neprogresivno državo. Dokler bodo Slovenci jamrali in "penili" ter prestopili meje svoje akcije le s kakim podpisom in morda z obiskom stavke- se ne bo dosti spremenilo. (Da ne omenjam, da tudi mnogi, ki so šli stavkat, vseeno vljudno pozdravljajo razne "pokvarjence", ker morda bodo pa v takem zblojenem sistemu potem vseeno bolje "skoz prišli". Ne sliši se prijazno, a nekdo mora to glasno povedat oz. zapisat javno.) Ko bo kritična masa v Sloveniji večja in zrelejša, se bo tega lotila sistematično, prodorno, neupogljivo. Za podporo temu bo potrebno svoj glas dvigniti (odločno in neupogljivo) širše javno. Slovenski mafiji ni v interesu poslušati prestrašenega (in malo tudi hinavskega in kar pogosto "s figo v žepu") naroda. Če želimo res trdno vztrajati in to brez slinjenja okoli barab, ki so zaradi mini države, še kako povsod med narodom in ne v kaki dvorni vitrini, bomo morali narediti svoj glas slišen v tujini- še posebej v EU. Za le to ne potrebujemo uradnih dolgih postopkov v slovenskem DZ in podobno, treba je samo izsiliti pozornost tujine in medijev ( če ne naših, pa tujih). Ta pozornost in stopnjevani pritiski okoli Slovenije in razmer, morajo trajati vse do sankcij v Sloveniji- do pritiska, ki je tako velik, da vodi do sprememb. Slovenski otroci so vse bolj lačni- kdo torej še čaka na evolucijo. Mi že dolgo nimamo izbire in je možna samo bolj ali manj premišljena revolucija, ki naše otroke lahko reši. Žal. Tako daleč so nam pustili propasti in uničiti sedanjost in tudi že preteklost. Taki , ki imajo pa polne riti (od nekdaj in tudi danes)- tudi priviligiranec Cerar- pa lahko ne ukrepajo v korist naroda in samo čakajo. Take človečke lačni LJUDJE (in otroci) žal ne ganejo kaj dosti. In takih človečkov je v Sloveniji ogromno.

 

VETERAN VOJNE ZA SLO

#41

2014-12-20 22:17

TOVARIŠIJA, A STE OPAZILI, DA DOMOBRANCI S PLEŠKOTOM NIČ VEČ NE ZMERJAJO CMERAVCA, ŠE OMENJAJO GA NE VEČ.

A NI TO ZNAK, DA JE NEKAJ FEJST ZASMRDELO.

VSAKA ČAST ALENKI BRATUŠEK, KI JE PRVO ZAVOHALA TA CMERAV SMRAD.

 


Gost

#42

2014-12-21 04:44

ce bo ovadba zavtzena pa dajmo zadevo prestaviti na mednarodno raven pa naj tam vsaj slisijo kako se dela v sloveniji
FRČAFELA

#43

2014-12-21 11:08

MED PODPORNIKI SEM OPAZILA OSEBO, KI JE IZ ESSDEESS IN TO HUD PODPORNIK

KAJ LE TA QRBA HOČE, VERJETNO ŠPIJUNIRA IN POROČA SVOJEMU ODLIČNEMU POS(L)RANCU

PRAVI SLOVENEC

#44 Re:

2014-12-22 19:48

#40: -  

 

STRANKO ESSDEESS PODPIRAJO LJUDJE, KI NE UŽIVAJO NOBENGA UGLEDA.  MED NJIMI JE VELIKO UTAJEVALCEV DAVKOV, ČRNO GRADITELJEV, IMAJO TEŽAVE Z ZAKONI, SO DELOMRZNEŽI, SPLETKARJI, HRANIJO SE Z INTRIGAMI IN JE TO NJIHOVA DUŠEVNA HRANA

TO JE CVET NAJBOLJ POŠTENE PARTIJE, KI JO VODI PLEŠASTI KOMUNIST IVAN JANEZ MAJER


Gost

#45

2015-01-04 11:54

Zaleti se v ZID ! Morda ti bo potem jasno, da kazenske ovadbe zoper institucijo, ki bi naj bila najvišji VARUH Ustavnosti in zakonitosti ni mogoče vložiti.

Spomni se samo kako je US v nasprotju z Ustavo RS priznalo Izbrisancem pravice za nazaj. To mafiji ni bilo dovolj zato si je Kresalka prilastila še pristojnosti US in 18.305 kolikor jih je "naštelo" ? ? ? US prištela še 7.256 klavcev iz Bosne tako, da je prišla do številke 25.671 pa ni NIHČE PROTESTIRAL!
Seveda zate je vse sprejemljivo kar počne leva kamarila na škodo Slovenskega naroda !

To objavo je odstranil pisec objave sam (Show details)

2015-02-03 10:58