STOP Ekonomskim Imigrantom v Slovenijo

Stopite v stik z avtorjem peticije

Ta tema pogovorov je bila samodejno ustvarjena iz peticije STOP Ekonomskim Imigrantom v Slovenijo.


Anonymous

#1

2015-09-14 06:21

Ker bodo migranti pod pretvezo ovcic pomendrali nase evropstke standarde in vrednote,predvsem pa s tem onemogocili nasim otrokom moznost negovati te vrednote se naprej. Zelim,da ima moja hci moznost ziveti se naprej v krscanski drzavi,kjer prevladuje prebivalstvo slovenske krvi in evropskih nazorov,kjer je zenska enakopraven drzavljan na ulici,v sluzbi in v domu. Te ljudje ne pasejo k nam,v nase okolje, kot ne gredta skupaj olje in voda. In nikakrsna infiltracija ne pride v upostev,ker se oni ne znajo in ne zelijo spremeniti..Oni so na misiji,ki je jadna in za nas Slovence NESPREJEMLJIVA!
Cas je,da vsaj enkrat v zgodovini Slovenci obudimo nade hrbtenice in pomislimo kaj vse mam grozi in,da je v slogi moc. To so zamaskirani in zahrbtni ljudje,ki so na misijo uniciti lepoto in stabilnost Europe,ki nam nudi normalna zivljenja. Zivljenja na varnih ulicah, na ociscenih ulicah,kjer se ljudje ne skrivamo za metri oblacil . Podpiram objavo avstralskega predsednika vlade. Po njem se zgleduje tudi Rusija inKanada,Poljska,...pridruzile se jim bodo se mnoge drzave,ki jim postaja jasno kaksen urnebes prinasajo priseljenci. Na zalost so mnogi med njimi jic krivi,vendar iz malega zraste veliko in glede na njihovo rodnost nas bodo preplavili kot podgane. PODPRIMO NADE PREDNIKE,KI SO DALI SVOJA ZIVLJENJA ZA TO,DA NJIHOVA ZEMLJA OSTANE KRSCANSKA.IN PODPRIMO TO MISELNOST ZA NAS,NADE ZANAMCE,DA BOMO LAHKO NORMALNO ZIVELI SE NAPREJ!
Sicer.....BOG NAM POMAGAJ!

Gost

#2

2015-09-14 17:57

Trenutno sem na Lezbosu, kjer vladajo kaotične razmere. T.i. begunci mečejo hrano v obcestne jarke. Z osnovno pomočjo (oblačila, voda, hrana...) niso zadovoljni in hočejo denarno pomoč. To niso begunci pred vojno vihro.
Večina je moških med 15 in 30 let !!! Če to nikomur (državnim oblastsm) nič ne pove, potem je čas da spoka.

Gost

#3 Re:

2015-09-20 18:50

#2: -  

 se strinjam

Katoliški človek

#4

2015-11-28 17:39

Mi smo se borili proti podivjanim muslimanom z golimi rokami. Ne dovolimo, da naše potomci delajo s temi divjaki v rokavicah.