Tudi RKC naj plačuje davke kot vi in jaz

Stopite v stik z avtorjem peticije

Ta tema pogovorov je bila samodejno ustvarjena iz peticije Tudi RKC naj plačuje davke kot vi in jaz.

Človek

#26 Re:

2016-01-19 19:31

#25: Duhovni mož -  Če bi obstajal bog, v kakršni koli obliki, potem bi bil slep in gluhonem, saj bi moral že pred mnogo stoletji udariti in podreti Vatikan, vse zlate cerkve in predvsem samostane in farovže, kjer se vsakodnevno dogajajo najbolj bogokletne pripetije, kar si jih človek lahko zamisli. Nasilno širjenje religije, sežiganje nedolžnih nasprotnikov, genocidi nad domorodci in "napačno verujočimi", milijoni mrtvih zaradi križarskih in drugih vojn, oderuško obiranje ljudi, prostitucija, pedofilija, homoseksualnost (nič proti, samo so homoseksualni župniki, kardilnali in škofje najbolj zagrizeno sovražni do svojih "civilnih" kolegov), preobjedanje in hlastanje za materialnim bogastvom in politično močjo, laži in smrtni grehi vsepovsod in še in še - potem pa na podlagi takega renomeja celo moraliziranje, pridiganje celotni javnosti o tem, kaj je prav kaj ne, pa obsojanje ljudi ter v njih vzbujanje krivde?!? Hinavščina in aroganca nad vsemi hinavščinami in arogancami! FUJ!

 

Duhovni mož

#27 Re: Re:

2016-01-21 16:37

#26: Človek - Re:  

 Cerkev ni podpirala morilcev konkvistadorjev. Cerkev je pošiljala  misijonarje, ki so pomagali necivilizirana ljudstva pritegniti h krščanstvu. Veliko so jim nudili in tvegali življenja pred divjaki. Dominikanci, frančiškani in ostali beraški bratje so jih hranili, čistili in zdravili ter jih učili pisati, brati in pravilno jesti.


Gost

#28 Re: Re: Re:

2016-02-19 14:54

#27: Duhovni mož - Re: Re:  

Ne pogovarjam se z naivnimi bebci, ki verjamejo v pravljice, ali pa poznajo resnico in slepo služijo svojim gospodarjem, da delajo to, kar še danes misionarji: pomagajo nasilno ustvarjati bedo, da potem igrajo "rešitelje" in lažejo o izmišljenih bogovih. Misionarji in morilci v obliki križarjev in konkvistadorjev sta roki istega telesa, ki je pravo zlo na zemlji - cerkev!


Gost

#29

2016-04-13 23:32

Jezus je bil komunist....