PETICIJA: UPOKOJENCI ZAHTEVAMO SPOŠTOVANJE ZAKONA

PETICIJA: UPOKOJENCI ZAHTEVAMO SPOŠTOVANJE ZAKONA / Obvestila / VLADA JE POSLALA ODGOVOR NA PETICIJO "UPOKOJENCI ZAHTEVAMO SPOŠTOVANJE ZAKONA" / Komentarji

Bpot

#1

2019-12-14 22:00

In kaj boste ali bomo naredili sedaj. Vlada se ne ozira na krivice, nepravilnosti, nezakonitosti...Torej je državljanska nepokorščine edino kar lahko zaleže. Če se boste zanašali na institucije sistema, ne boste/bomo dosegli cilja. Institucije sistema služijo tistim, ki nas najbolj izkoriščajo in goljufajo. Prosim za odgovor.

Joze

#2 Upokojenci "zahtevamo"...........

2019-12-16 08:14

S potpisovanjem peticij se upokojenci postavljajo v vlogo prosjakov.

Rabimo karizmaticnega vodjo, kateri bi znal privabiti mnozice na ulice.

Ali so avtorji te peticije sposobni narediti korak naprej?

Samo Kumer

#3 Predlog

2020-01-08 11:38

Ulica mogoče, vendar to po mojem ni prioriteta, bolj pomembno je organizirati se, saj nas je vendar 620.000. Kar pomeni, če se organiziramo v "politično stranko", ki bo resnično predstavljala upokojence, da bi lahko imela izjemno moč. Sicer jo ima že sedanja, vendar je ne zna ali noče izkoristiti ali pa deluje le za račun lastne eksistence. Z dobrim programom sprejemljivim za vse upokojence se bi lahko do naslednjih volitev organizirali. Peticija je za program dobra podlaga. V kombinaciji z močno osebnostjo bi lahko bistveno vplivali na svoje pravice.




Plačilo oglaševanja

To peticijo bomo oglaševali 3000 osebam.

Izvedite več ...