PETICIJA za odvzem premoženja nezakonitega izvora

Stopite v stik z avtorjem peticije

Ta tema pogovorov je bila samodejno ustvarjena iz peticije PETICIJA za odvzem premoženja nezakonitega izvora.

To objavo je odstranil pisec objave sam (Show details)

2014-06-20 15:48



Gost

#302

2014-07-01 20:32

Spoštovani Slovenski narod,
zbudi se in prični razmišljati o svoji prihodnosti. Ali bomo živeli na rodni slovenski zemlji kot gospodarji lastne usode ali kot hlapci tajkunom, oziroma razprodani tujim gospodarjem.

Pridružite se nam v bitki za lastni obstoj, da bomo ostali in obstajali na Slovenski zemlji kot Slovenski narod. Ne pustimo se pregnati iz lastne zemlje in lastne domovine, ki smo jo ustvarjali stoletja! General Maister je dal jasen odgovor na vse. Pripravljeni moramo biti boriti se za domovino in za svoj obstoj na dostojanstven miren način. Tudi zato se moramo podati na predčasne volitve in bomo dali vse od sebe, da Slovenci obstanemo tam kjer smo rojeni in da obdržimo to za kar so se borili naši predniki. Naj se politični veljaki enkrat javno in pisno predstavijo na kakšen način bodo rešili gospodarsko krizo, brezposelnost, kako bodo uredili nepravno pridobitev privatne in javne lastnine, svoboda govora - tudi novinarjev pri iskanju resnice, kako bodo poskrbeli za pravno in pošteno državno ureditev, kdo vse je lahko v stranki - kako se mora predstaviti ali mora priložiti predlog oz. pisni projekt za rešitev določene tematike v povezavi za katero delovno mesto tudi kandidira - nekaznovanost itd....!
Kako bodo znova vzpostavili neurejene razmere;
- v sodstvu - ne reševanje sodnih postopkov oz. so v zaostanku, nezakonito sojenje in obsojanje kot. npr. Janeza Janša, itd...
- kako gledajo na našo državno mejo
- ukrepanjem inšpektorjev in posledice ne ukrepanja
- plačilna nedisciplina- država plača delavcem plače in ve prispevke, kazen za podjetnika od 50.000,00 do 100.000,00 evrov in deset let ne more v Evropi imeti vodstvenega delovnega mesta)
- zdravstveno zavarovanje ( eno državno zdravstveno zav. z nadstandardi a. b. c.) - neurejeno - klicanje na odgovornost
- enotna šolska politika za celo Slovenijo - brezplačno šolstvo - obvezno srednje šolstvo lV. STOPNJE 3 LETNO poklicno izobraževanje) nemotivirani profesorji, ki iščejo neznanje in niso ocenjeni po kakovosti in uspešnosti njihovih predmetnih razredov oz. učencev, nujno sta obvezna dva oz. trije tuji jeziki ( angl.,nemški in nato zamejski jezik), slovenski jezik približati otrokom tako da ga bodo vzljubili in izločiti številne nepomembne tematike kot so številni pisatelji- pravopisa pa ne obvladajo, pismenost računalništva in izpeljava programov - neučinkovito poučevanje na ne računalniških šolah), domoljubnost učiti v šolah z resnično zgodovino Slovenskega naroda, ne zanikanje, pretekle zgodovine, zagotoviti in obeležiti spomina za vse, ki so se borili za svobodno Slovenijo!
- podpiranje obrtništva- davčne olajšave
- pomankanje zdravstvenih delavcev - konkurenčna klavzula
- dolge čakalne vrste
- brezposelnost- socialna beda na pragu Slovencev
- odhajanje Slovenskih Strokovnjakov v tujino
- prodaja državne lastnine; Mercator, Slovenske Železnice, Luko Koper, Avtoceste, Slov. Rudnine,
- na varovanje osebnih podatkov ( socialne podpore se rešujejo preko staršev na zavodu za socialo( poseben mesečni dodatek za tiste, ki vzdržujejo otroke) in ne na nivoju otrok ,plačilo malic( otrok ne dobi malice, ker starši niso plačali)-katastrofa, mesečne vozovnice različni plačilni razredi- rešuje se enako kot v zgornjem primeru- enako za vrtce)- cene morajo biti poenotene in ne smemo zakrivati socialne stiske, ter upoštevati moramo varovanje osebnih podatkov tudi pri socialnih šibkih otrocih- davčni inšp. preverjajo upravičenost)
- v policiji - večji ugled
- nered v bančništvu - poklicati na odgovornost in odvzem premoženja nezakonitega izvora velja za vse tako pridobljeno bogastvo
- 6 dnevni delovnik tudi za trgovine - kakšno sankcioniranje za nedovoljene nad ure- obvezno plačati z neg. obrestmi ( 50.000, 00 evrov kazni prioritetno razreševanje na sodiščih in takoj zaposliti novega delavca)- upoštevanje volje ljudstva za časa volitev
- delati na skupnosti in družinah- moralne vrednote
- socialna politika za reveže
- pokojninski domovi ( rešiti z obveznim Plačev. soc. prispevkov po končanem šolanju)
- socialna politika za brezposelne
- pokojninska reforma ( znižati starostno pokojnino na 58 za ženske in na 60 let za moške, najnižja pokojnina mora biti za preživetje- socialna država, ob zaključku šolanja takoj pričeti z obveznim plačevanjem soc. prispevkov, mladim dati delovna mesta, starejši so lahko brezplačno mentorji)
- kdo lahko dela v Javni upravi - potrdilo o nekaznovanosti in nobenega Plagiata, itd...
- pisni odgovor tudi na zgodovino Cesarice Barbare Celjske in kako priznavajo našo bogato zgodovino Slovencev - Karantancev
- kako gledajo na Grb Črnega Panterja in na predlog nove zastave z novim slovenskim grbom
- kako gledajo na položaj slovenskega knežjega kamna
- spoštovanje različnosti, verske, narodne, spolne ( kot v Evropi ) itd. - v nasprotnem primeru denarna kazen in javno opravičilo
- predsednik vlade služi narodu, obuditi staro Karantansko zaprisego, ljudstvo ga ima možnost odstaviti takoj, v kolikor ne dela v dobro ljudstva in zemeljske celovitosti!

- stranka mora biti v dobesednem pomenu " stranka slovenskega naroda" saj mora služiti slovenskemu narodu in ne narod stranki

Zbudimo se in pokažimo da smo ponosni Slovenci in da se bomo na dostojanstven in miren način borili za poštenost, pravičnost, dostojanstveno življenje, mir itd..
Vsi za enega, eden za vse!

S spoštovanjem,

Fredy Motoh








Gost

#303

2014-11-23 21:42

Takojsna ucinkovitost!!

Gost

#304

2014-12-02 14:44

Kazen za vse lustrirane, po pravični sodbi, ki je ne sme izvajati ali oblikovati NOBEN SODNIK sedanje SODNE VEJE OBLASTI, AMPAK NOVI VOLJENI SODNIKI, VOLJENI NA NOVIH ustavnih VOLITVAH, na katerih se loččeno voli vsaka od treh vej oblasti. Sodba naj ne ponižuje in nudi posamezniku možnost, da s poštenim delom postane pošten Slovenec, ki zanj nikomur ni potrebno delati, da bi on kot sedaj uživajo »tajkuni«, užival v zaporu.
Dobijo naj orodje za delo, pribor za hrano, njivo da lahko pridelajo za svoje preživetje, ki ga z delom zaslužijo. Od pridelanega namenijo v splošno ljudsko dobro 90%. Z ostankom lahko preživijo ali ne. To je kazen brez revanšižma, ki ima vzgojne učinke in v samooskrbi poravnava prizadejano družbeno škodo.
Vse dobro, brez nasilja in lepe pozdrave. JL, Ptuj

Gost

#305

2014-12-20 19:24

Vsak ki je premoženje dobil nezakonito in nima dokazov,da ga je pridobil na pošten način je edino pravilno,da se mu odzvame v korist države.

Gost

#306

2015-01-09 11:14

Naj se vsaj vidijo glasovi ljudstva, če se že ne upoštevajo!

Gost

#307 Re: Re: Re: dušan trušnove.c

2015-02-02 17:54

#226: - Re: Re: dušan trušnove.c 

 

 

Z nosilci kraj pa v strogi (!) zapor za 40 let oziroma  bi se moralo razmisliti o vrnitvi smrtne kazni za takšne zločine proti narodu kar ti so! Bivanje v zaporu in hrano si mora financirati zapornik sam! je bela cesta ej ljudje.


Gost

#308 Re: Odvzem naropanega premoženja

2015-02-02 17:56

#11: Stojan Prošev - Odvzem naropanega premoženja 

 

Kaj se sploh sprašujemo že četrt stoletja in trošimo za to energijo(!), za nekaj kar bi moralo biti več kot samoumevno vse od leta 1991, ko so se osamosvojitelji in njihovi prijatelji odločili nas tisočletno okrasti!

Odvzem premoženja je planetarni človeški kodeks, kot je imeti pravico do imena in priimka! In mi še v letu 2015 pisarimo in filozofiramo o nečem in trošimo našo življensko energijo, odkrivamo toplo vodo za nekaj kar imajo južneje od nas in vsi okrog nas urejeno v nulo že od vedno?! Zato pa pravim - Slovenci smo res čuden narod.

Absolutno glasujem za odvzem nezakonitega premoženja in to do zadnjega centa, k temu pa poplačilo stroškov in kazenskih obresti na škodo, ki je bila povzročena družbi s to posamično KRAJO! Odvzet vse do spodnjih gat, kot se reče. Kaj je o tem sploh še za razpravljati??

Z nosilci kraj pa v strogi (!) zapor za 40 let oziroma  bi se moralo razmisliti o vrnitvi smrtne kazni za takšne zločine proti narodu kar ti so! Bivanje v zaporu in hrano si mora financirati ta zapornik sam!


Gost

#309

2015-02-03 08:18

v precep bo potrebno vzeti tudi pravnike in notarje kateri zavestno sodelujejo pri izigravanju zakonodaje, predvsem z zavlačevanjem in lahkim denarjem tudi mimo plačanih dajatev.Na isto listo morajo zraven politikov biti obravnavani vodilni bančniki prav tako brez možnosti zastaranja in odvzema nezakonitega premoženja. Arogance velikega večina " ta državnih" tudi ni za spregledat, ko ne služijo in odgovarjajo tistim, ki jih plačujemo. Sicer je pa v državi nepoštenja in korupcije za celo morje-
vidim čeprav sem zadnji v vasi.
Jože BONIFARTI

#310 Poziv k razmisleku

2015-02-03 12:19

povabilo k razmisleku

TEMELJNI ČLEN bodoče USTAVE, ZAKONODAJE ......

***************************************************

DRUŽBA, DRŽAVA MORA DELOVATI v INTERESU VSEH LJUDI !

 

V kolikor se dela komu škoda, se mora po drugi strani istočasno kompenzirati z njegovim soglasjem. 

**************************************************

Vsi drugi členi ustave so podčleni tega.

 

Obrazložitev :

V kolikor se pojavi kaka luknja v zakonodaji in se zgodi krivica, zadeva pade na tem TEMELJNEM členu k pravi, da se ljudem ne sme delati škoda !

 

Zakone k ne ustrezajo morajo pripravljalci zakonodaje popraviti na svoje stroške in nosijo posledice (slabo delo). Tako se zakonodaja optimira in pripravljalci zakonodaje se mnogo bolj odgovorno lotijo priprave zakonov.

 

Tako sploh ne rabimo 90 poslancev, le nekaj odgovornih zastopnikov in TEHNIČNO VLADO - strokovnjakov z mandatom npr. 3-4 leta in gre nazaj v gospodarstvo.

___________________________________________________

pot do tega pa pospeši :da dosežemo da na glasovnicah piše :

 

NIKOGAR OD PREDLAGANIH 

 

(in se volitve ponovijo v kolikor tole izbere 1/3 volilcev, ponovijo se brez kandidatov k so dobili manj kot npr.1/4 glasov).

 

Nič od tega pa ne bo koristno oz nič se ne bo bistveno spremenilo , dokler ne bomo AKTIVNI DRŽAVLJANI - se pravi da bomo zahtevali odgovornost upravljalcev družbe in bomo tudi sami odgovorni in marljivi.

 

Zagotoviti si tudi orodja za odpoklic LOPOVOV !

 

http://www.pravapeticija.com/temeljni_zakon_ljudovlade_-_osnova_demokracije


Gost

#311

2015-02-04 17:38

no coment tisti ki so zajebali z nevestnim in korupcijskem načinu nas državljane slo naj plačajo svoje grehe !

Gost

#312

2015-02-04 20:15

Končno se je nekdo spomnil.

Gost

#313

2015-02-05 17:56

Smrt (sleherni) lopofski banana republiki ki krade
premoženje, uničuje poštenost in moralo ljudi ter jih
spravlja v revščino.
LUCIFER

#314

2015-02-05 21:20

NOVINARJI NISO OČITNO SPOSOBNI ALI NE PREMOREJO NITI ENEGA ČLANKA V KATEREM BI POŠTENO IN OBJEKTIVNO NAPISALI, KAJ SE V NAŠI DRŽAVI ZARES DOGAJA. TISTI NOVINARJI, KI SE UDINJAJO REŽIMSKIM MEDIJEM, SO DEL PROBLEMA IN NE DEL REŠITVE, ZATO JIH NE BEREM VEČ IN JIH NE GLEDAM.

KRIŽANAGORA

#315 Re:

2015-02-05 21:23

#314: LUCIFER -  

 NAS UNIČUJE KLERODOMOBRANSKA MAFIJA, JAJO MAJER JE PA BOTER VSEGA SRANJA

1MONA

#316

2015-02-05 21:30

TILKA PIŠE PROSTI SPIS O TEM KAJ POČNE ČEZ DAN.

"ZJUTRAJ VSTANEM, OBRIŠEM PIZDO, SI UMIJEM ZOBE, GREM V ŠOLO, SE VRNEM DOMOV, OBRIŠEM PIZDO, POJEM, NAPIŠEM DOMAČO NALOGO, OBRIŠEM PIZDO, SE MALO IGRAM, GLEDAM TV, POVEČERJAM, OBRIŠEM PIZDO IN GREM SPAT. NASLEDNJE JUTRO PA SPET VSE OD ZAČETKA."

UČITELJICA JE ZGROŽENA IN POKLIČE MAMO NA POGOVOR.

MAMA POVE: "TILKA JE VSE PRAV NAPISALA. POTEM KO SE JE MOŽ VČLANIL V STRANKO SDS, NAM STALNO NA GARAŽNA VRATA PIŠEJO -PIZDA- !"

POŠTENLOPOV

#317

2015-02-05 21:32

KO SMO IMELI KLJUČAVNIČARJA ZA PREDSEDNIKA, SO NAM BILA VSA VRATA ODPRTA IN VSI LOPOVI ZAKLENJENI.


Gost

#318

2015-02-06 08:26

Nezakonito nabiranje premoženja sploh ne bi smeli dovoliti in samo po sebi bi moralo biti umevno, da ga, če si ga je že nekdo nagrabil, ustrezni državni organi odvzamejo.

Gost

#319

2015-02-06 15:02

Upam da se bo to enkrat res zgodilo.

Gost

#320

2015-02-06 17:25

Sem za popoln odvzem bogastva nagrabljenega na nepošteni način tajkunom in njihovim sorodnikom.največjo škodo pa Sloveniji povzročajo tajkunski advokati. Te treba odrešit, pa bo sodišče lažje zadihalo.
KRIVAJESLORKC

#321

2015-02-06 19:33

MA DAJTE ŽE ENKRAT KAPIRAT SLOVENCELJNI NO, DA JE ZA VSEM TEM SRANJEM V SLO KRIVA

RKC SLOVENIJE, ZA NJO PA STOJI IVAN JANEZ MAJER.

KO BOSTE ENKRAT TO DOJELI, POTEM STE ŠELE NA ZAČETKU REŠEVANJA SRANJA.


Gost

#322

2015-02-07 11:58

Zakon bi moral biti sprejet že leta 1991

Gost

#323

2015-02-08 13:16

Prosim izbrišite moj podpis - ga umikam!

Hvala in lep pozdrav
Milena Peteh
Benedikt


Gost

#324

2015-02-08 14:58

Podpišem lahko, prispevati pa nimam kaj. Žal.

Gost

#325 Re: Re:

2015-02-09 11:47

#22: JAZ PAČ - Re:  

 Ja in zate ter v se tvoje pijatelje, razen zame... hehehe