ZA VECJA POOBLASTILA IN OHRANITEV PROTIKORUPCIJSKE KOMISIJE KPK


Gost

#51

2013-06-24 11:41

Upam,da bojo ti podpisi kaj pomagali k temu,da se komisija obdrži,saj smo na 1 mestu koruptivnostiin da bo kdo tudi odgovarjal za svoja dejanja.
plavi

#52

2013-06-24 18:03

Klemenčič pošten ne ga lomit. Njegova izbranka ustvarja družbene razlike, in potencira revščino z zastopanjem tajkunov.Nato pa igra socialni čut, in en dan v tednu dela za najsiromašnejše.Na bruhanje mi gre od te golazni! Oba imata svoje delo G . Klemenčič naj bi obsodil Ninine kliente. Vse je vnaprej dogovorjeno, na obojestransko zadovoljstvo. Ali ni to nesklad interesov?V kateri državi je kaj takega dovoljeno ?Ne more situacije rešiti nekdo, ki je izrazito pristranski, neobjektiven, politično kadriran in predvsem moralno oporečen. Sem ponosen, moralen, pošten, toleranten, delaven, in socialno čuteč. Ne maram udbašev, komunistov, bivših jna lic, to je najnižji sloj ljudi, oziroma bolje rečeno golazni, necivilizirani primitivci navajeni posiljevanja vseh ostalih, z svojo nekulturo, neznanjem, brutalnostjo in nečloveškimi manirami!

Gost

#53

2013-08-14 07:54

Želel bi tudi finančno policijo in SDK, kot je bilo nekdaj. pobožne želje! Silvester

Gost

#54 Primer iz Avstrije...

2013-08-14 08:15

Prijatelj, sodelavec v Grazu je prosil župana za informacijo in gradbeno dovoljenje. Župan pa; postavi hišo da bo primerno umeščena v okolje, ti boš živel v njej - nekaj nasvetov -, načrt je že kupil. Ko so se izvajale montaže instalacij se pojavijo TRIJE možje kot komisija, premerijo, zarišejo, prikimajo in čez tri tedne dobi v podpis gradbeno dovoljenje. To je birokracija bi rekel, ampak to je bilo v Avstriji. Ko omenim sam komu pri nas ta primer misli da lažem ali pa gleda kot bik.... Sam sem čakal na gradbeno samo tri leta, pa če ne bi bilo prijatala bi še morda tri. Silvester

Gost

#55

2013-09-09 14:16

Kaj če "mafija" namesti direktorja KPK ? Moj podpis velja samo v primeru predsednika KPK Kemenčiča in njegove ekipe.Zakaj? Ker se je že izkazal.

Gost

#56

2013-09-11 20:19

Ni težko dojeti,da so se mrhovinarji hoteli otresti več ali manj edine organizacije,ki jim od časa do časa stopi na žulj,kateri pa je dodeljeno občutno premalo kompetence.

Gost

#57

2013-09-14 12:28

Lp protikorupcijska komisija bi morala imeti pooblastila da takoj zaseže nepošteno pridobljeno premoženje in lastnika takoj razlastnini,da se takoj poplača škoda ki je storjena zaradi korupcije pa da vidmo kolk je bo še.

Gost

#58

2013-09-19 06:20

Absolutno sem zato , da imajo še večja pooblastila , ne samo na področju iskanja zlikovcev temveč tudi za obsodbe zlikovcev , vključno z sodstvom
poteptan kekec

#59

2013-09-19 06:37

Bataljon delomrznežev, ki so nam bili vrinjeni pod farso proti korupciji - z njimi se je korupcija dvignila in to na prvo mesto zaradi njih se je trenje v državi dvignilo na nivo, da nobeden več ne verjame nobenemu, svoje mišice kažejo le (kot večina priveskov)najmanjšim in nemočnim, če ta brezvezni strošek zahteva EU naj ga tudi preživlja oz plačuje EU. Samo za razlage , filozofije in zapravljat naš z žulji prigaran denar si pa res ne zaslužimo- niti država ki je skoraj vsak drugi v sorodstvu in prazna vreča več ne omogoča plač za delo kaj še le za mešanje megle!

Gost

#60 Re:

2013-09-19 11:04

Šmarnica

#61

2013-09-19 12:10

Ko čitam podporo nekomu ki z topom strelja na vrabca in z fračo ubija slona- ni drugega odgovora, kot da vam je nekaterim še preveč dobro, tako delo in precej velik strošek lahko filozofira vsak 10 letni otrok- aktivna KPK se aktivira ko že vrabci čivkajo in nam razlaga o vrabcu ki nam je ukradel drobtino na dvorišču, orla ki kroži nad nami in krade piščance pa spregleda, da nebo pomote teh strokovnjakov imamo kar nekaj tisoč- podpirajte jih imate to pravico vendar ne tožit o 450 evr plače!

Gost

#62

2013-09-26 05:42

Nujen ukrep je to. Dobra in pravilna pobuda. (Nič več. In popolnoma dovolj.)
Štafeta Življenja

#63 Odločni NE za novi zemljiški Davek...

2013-10-03 18:49

Z veseljem podpisal to peticijo....Obišči tudi našo peticijo in jo podpiši. Hvala. http://www.pravapeticija.com/odloni_ne_za_novi_zemljiki_davek-odloni_da_za_utd-1000_preb#form
Ali imamo res v celi Sloveniji le dobrih 100 ljudi, ki jim je mar zase in za soljudi?? Toliko jih je namreč dosedaj podpisalo to peticijo. Ko vam bodo rubeži zaradi neplačevanja tega davka trgali postelje in hiše izpod riti, se ne hodite k meni tožit! Davek bo takšen, da ga vsaj polovica Slovencev ne bo mogla plačevati-to pa pomeni rubež, prodaja, človek pa na cesto! Ne čakaj da pride tako daleč! Zmigaj se, združuj, povezuj, udeležuj akcij kot je tale. Za tvoje dobro. Hvala.
KPK ne potrebujemo!!!

#64 Lepo napisano

2013-12-03 06:44

Bernard Nežmah: Toda, kaj je funkcija KPK-ja: je to komisija za preiskovanje koruptivnih dejanj ali komisija za prevzgojo politikov? Če pogledamo v bližnjo Avstrijo, tam takšne komisije nimajo, toda pravosodni sistem je že pred časom obsodil evroposlanca zaradi sprejemanja podkupnine na zaporno kazen, medtem ko je nekdanji slovenski evroposlanec, ki je bil udeležen v isti raboti, še vedno v fazi preiskovanja... mediji so poročali o korupciji ministra Gregorja Viranta, ki se je z Adrio Airways vozil z orjaškimi popusti. Toda komisija v več kot pol leta zadeve sploh ni proučila... KPK je prejel ovadbo zoper sina in hčer nekdanjega predsednika in predsednika Vrhovnega sodišča, a je prej odstopil, preden se je o zadevi izrekel...

Odstopljena protikorupcijska komisija je sama očitno ravnala protislovno in s svojimi odločitvami producirala sklep, da je politično pristranska.Toda problem KPK-ja presega njegove člane. Če pogledamo zahodnoevropske države, je namreč očitno, da so prve institucije, ki preganjajo korupcijo, sestavljene iz specializiranih tožilcev, ki primere dobijo na sodiščih, ne pa komisija, ki jo izbere vsakokratni predsednik države in izreka moralne obsodbe
Eh

#65

2013-12-04 07:26

Kaka večja pooblastila?!!!
Ste vsi nori?
Kateremu pezdetu zaupate, da ne bo zlorabil še VEČJIH pooblastil?
Nori ste, ki temu ploskate. Naravnost želite čim več represije od države nad vašo betico.
Skinte mi vse te oslovkse komisije, parazite, inštitucije, ki so dvolične, pristranske, neetične, samointeresne... PUSTITE RAJI SVOBODO!

To objavo je odstranil pisec objave sam (Show details)

2013-12-04 11:22


cbrf7

#67 Re:

2013-12-04 17:37

#65: Eh -

Svoboda je bila najbolj prikladna tajkunom. Represijo je treba povečati, ker nas je povampirjen liberalizem pripeljal v greznico, v katerei se sedaj kalužamo. Na koncu Dunajske vešala, na koncu Celovške pa giljotina. Pa da vidimo, kdo bo še svinjske parklje stegoval po slovenskem premoženju. Pooblastila KPK pa povečati tako, da bodo lahko stopili na prste tudi neučinkovitemu, gnilemu sodstvu, ki se skriva za paravanom neodvisnosti.


Gost

#68

2013-12-05 16:31

KPK in njeno delovanje je potrebno brezpogojno ohraniti in zahtevati od predsednika države, vlade in parlamenta zagotovitev pogojev tudi s spremembozakonodaje ali celo ustave, da se zagotovi njeno učinkovito delo. vsem tistim, ki onemogočajo njeno delo ali celo predlagajo njeno prekinitev za vedno onemogočiti opravljanje javnih funkcij. Zahtevati takojšnjo spremembo zakonov o varovanju osebnih podatkov in zakona o bančni tajnosti ter zakona o volitvah, ki so v veliki meri krivi za tako stanje.

Gost

#69

2013-12-06 08:51

Naj nam bo vzgled Islandija edino sami lahko spremenimo stvari hlapci smo bili celo zgodovino čas je da v svoji državi živimo brez politične korupcije.

Gost

#70

2013-12-09 08:36

Potrebujemo jih, če ne se nam slabo piše in dajmo jim možnost večjih pooblastil,da pripeljejo krivce pred zakon in roko pravice.

Gost

#71

2013-12-11 17:00

v naši državi nujno potrebujemo protikurupcijsko komisijo, ki bo svoje delo opravljala pošteno.