Podpora prof.dr. Marku Novaku

Stopite v stik z avtorjem peticije

Ta tema pogovorov je bila samodejno ustvarjena iz peticije Podpora prof.dr. Marku Novaku.

To objavo je odstranil pisec objave sam (Show details)

2013-11-20 21:16



Gost

#2

2013-11-20 22:52

Dr. Marko Novek je po mojem mnenju dober predavatelj, ki si za svoje delo zasluži podporo študentov.

Gost

#3

2013-11-21 03:52

Odlična zamisel!...imela sem privilegij, da sem osebno spoznala prof. Novaka...obiskovala sem njegova predavanja in je bil moj mentor pri izdelavi diplomske naloge...odličen profesor, pravi profesionalec pri svojem delu, človek, v pravem smislu te besede...seveda sem za to, da se najde rešitev za ponovno sodelovanje med prof. Novakom in fakulteto, ker bi to bil tudi privilegij za bodoče študente te fakultete, da ga spoznajo, kot je bil privilegij tudi zame!

Gost

#4

2013-11-21 07:25

Vsekakor podpiram peticijo v podporo dr. Marku Novaku. Njegova predavanja so kvalitetna in zanimiva. Predvsem pri predmetu Filozofija prava temo predstavi na način, da je razumljiva. Moje izkušnje z njim so vsekakor zelo pozitivne. Je zelo ažuren in vedno na voljo pomagati študentom. Za študente je zelo pomembna tudi dostopnost profesorjev. Izkušnje mojih kolegov o težavah, ki so imeli pri komunikaciji s profesorji pri izdelavi magistrskega dela, so moje izkušnje z dr. Markom Novakom diametralno nasprotne. Vedno dosegljiv, dovzeten in natančen.
Stasa

#5

2013-11-21 21:03

prof. dr. Marko Novak je po mojih izkušnjah na študiju EPF človek od izjemnega pomena za fakulteto in njene študente, človek, ki z svojo visoko profesionalnostjo predava in prenaša svojo strokovnost in znanje na najboljši način na nas študente, opravlja svoje delo kakovostno, dosledno in izredno etično. Vedno študentom dostopen, pripravljen pojasniti, pomagati, usmerjati. Resnično je privilegij, imeti takega človeka za profesorja, zlasti pri tako pomembnih predmetih, kot nam jih je on sam predaval.