Dekriminalizacija Marihuane v Republiki Sloveniji

m4ry

/ #30 Re:

2013-05-10 05:16

#26: lupca -

Lepo prosim ne kvasi bedarij ampak se rajši malo pozanimaj o tem. Marihuana NE povzroča psihoz, razen če ješ kake hude antidepresive ali tablete za živce, potem si bolj nagnjen k temu ampak vseeno v najhujšem primeru zaspiš in se zaliman zbudiš naslednji dan.

Drugo kot drugo mi imamo v našem telesu endocannabinoid-ski sistem. Priporočam, da si malo pogledaš kaj sploh je to in potem boš razumela kako je možno da je marihuana, predvsem olje lahko zdravilno za celo serijo bolezni, od raka, do tega kaj dobiš na nogah od sladkorne, do težav s pljuči....navadne vreznine, anomalije na koži, epilepsija....

 

Jas sem kašljala ko zmešane od konca osnovne čez celo srednjo, tako da sem se davila od sile, ni se zboljšalo na noben način, dajali so mi pumpice, tablete, ki naj bi v možganih preprečle da ti kašlaš in nevem kake vse bedarije, ni vedla dohtarca kaj si naj sploh začne z mano. Potem sem po naključju začela kaditi marihuano. Vsi simptomi so prenehali. Kašlala nisem več niti malo, bolana nisem bila v 4 letih nikoli, vse ql. Letos januara spet nehala kadit in glej ga zlomka so me letos spet pluče zaharale :))

 

Izobrazite se o marihuani, ne pa samo kvasit budalščin ki so vam jih drugi vtepli v head :)) Če bi bla marihuana legalna, bi si jo lahko vsak sadil doma, delal olje in dobil najboljše zdravilo za skoraj vse, to pa BIG PHARMA neče ker bi jim zdesetkalo biljonske dobičke.

 

Pa lep pozdrav vsem