Razkrijmo bancno luknjo v celoti

OPS

/ #68 Spoštovani gospod Štuhec!

2014-01-06 20:33

Tole je pač lahko mirne veste rečemo zelo veliko vaše nepoznavanje ljudovlade, ki jo še vedno kljub veliki okrnjenosti zagotavlja 3. člen slovenske ustave, ki pravi:

"Slovenija je država vseh svojih državljank in državljanov, ki temelji na trajni in neodtujljivi pravici slovenskega naroda do samoodločbe.

V Sloveniji ima oblast ljudstvo. Državljanke in državljani jo izvršujejo neposredno in z volitvami, po načelu delitve oblasti na zakonodajno, izvršilno in sodno."

Zanimivo je, da Ustava RS v tem členu na prvo mesto postavlja uresničevanje oblasti ljudstva neposredno in šele potem z volitvami.

Torej, to vaše nepoznavanje pomeni, da ne veste, da je ljudstvo tisto, ki ima pravico sprejeti kateri koli zakon, ki bi izboljšal njegovo življenje. Zakon OPS tako, kot je predlagan daje možnost za izboljšavo življenja najmanj 80% neprivilegiranim ljudem in odpravlja kršenje človekovih pravic vsem neprivilegiranem, ki moramo plačevati neupravičene privilegije vsem, ki jih imajo.

Torej razložite temu narodu kako urediti, da v tej državi ne bomo imeli več privilegiranih ljudi med katere sodijo tudi tisti, ki so se dokopali do različnih tudi najvišjih položajev zaradi privilegije politične ali ideološke pripadnosti in ne za to, ker bi bili izbrani na odgovoren položaje na podlagi javnih in transparentnih izborov ter na podlagi izključno meril stroke morale in etike?

Mi bi to storili z predlaganim Zakonom OPS, ker je to nujno narediti, če hočemo iz narodovega telesa izrezati rakasto tvorbo, ki je pogoj, da bo Slovenija ozdravela in šla po poti drugačnega življenja.

O kakšni revoluciji govorite? Revolucija bo jutri in to za to, ker bodo lačna in razjarjena "raja" zgnana na ulice in trge, da bi obračunala s svojimi krvniki a so ti tako pretkani, da jo bodo s svojimi plačanimi provokatorji sprovocirali, da se bodo ljudje znova pobijali med sabo.

Kdo, vas sprašujem bo upal biti proti, ko bo ljudstvo, večina rekla, da hoče ta zakon sprejeti in hočejo, da bo začel veljati??? Rad bi videl tega junaka. Samo oblastnikov je potem izbira ali se bodo umaknili s močjo Zakona OPS ali pa z močjo volje ljudstva, ki bo moralo uveljavitev členov zakona vzeti v svoje roke.

Lepo, da se greste peticije za odpravo posledic, pravzaprav gre v vaši peticiji za razkrivanje šele, ko se najbrž ne zavedate, da ne bo luknja nič manjša, če boste zvedeli kdo je dobil kredite? Sicer pa se to v glavnem že ve za velike zneske. Boste kaj bolj srečni, če boste zvedeli, da so dobili kredite brez pokritja levi in desni priskledniki?

Veli bolje bi bilo, ko bi zagnali peticijo z zahtevo kaznovanja Odgovornih v Banki Slovenije, nadzornih svetov in vseh članov uprav in finančnih ministrov ter predsednikov vlad, ki so glavni odgovorni za to, da se je kradlo v naših bankah. Če si predsednik vlade odgovarjaš za celotno premoženje naroda in državne banke so, kot desni žep saj je tudi od njihovega poslovanja odvisno koliko bo denarja plasirano za razvoj dobrih slovenskih projektov od katerih ima oziroma bi moral imeti plus proračun zaradi plačevanja davkov od uspešnosti teh projektov.

Ah ja, kako so stvari enostavne, če je v uporabi zdrava kmečka pamet, ki veleva, da je treba odpraviti najprej vzrok, da bi lahko odpravili tudi negativne posledice, ki jih ta vzrok povzroča. In Zakon OPS je narejen za odpravo vzrokov, ki povzročajo v Sloveniji vse več negativnih posledic.

Če se ne motim ste podpisali Zakon OPS, kako je to mogoče, če tukaj razlagate, da ni izvedljiv. Kjer je volja je tudi pot in že to veliko pove, da je zakon s strani oblastnikov, parlamentarno in medijsko blokiran že 2 leti in pol. Zakaj že in veste kaj je težava, da vi, kot poznavalec zakonodaje in demokrat niste občutljivi na eno ključno zadevo pri predlogu tega zakona. To je, da si je oblastnik dovolil blokado demokratičnih poti za uveljavljanje ljudske volje. To je presedan in vračanje v totalitarizem. Pa veste zakaj so to storili? Ker nimajo argumentov, da bi Zakon OPS z njimi povozili, ker protiargumentov za to preprosto ni. Do privilegijev najmanj komunističnih ni nihče v demokratični družni upravičen.

Imate koga med njimi ali je problem zgolj res nepoznavanja osnovnih postulatov LJUDOVLADE?

Kako priti do sprejema tega Zakona OPS pa je zapisano tukaj:

http://www.gibanje-ops.com/dejavnosti-gibanja-ops/drugacna-politika/548-skupni-imenovalec-za-zdruitev-in-ukrepanje-slovenskega-naroda-zakon-ops