ZA OHRANITEV NOVEGA ZAKONA O ZAKONSKI ZVEZI IN DRUŽINSKIH RAZMERJIH

Katarza

/ #770 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-12 11:58

#730: - Re: Re: Re: Re:  


A zdaj pa so vsi, ki so ZA "mladi"?

Bedarija je to: da ne razumes da se ljudje taksni rodijo (tako kot se dogaja tudi v zivalskem in rastlinskem svetu), in rodijo se razlicni, tako istospolni, kot frigidni, kot Bi, kot hetero in kot hermafroditi. Spolno slo imamo vsi ljudje genetsko naprogramirano v nas samih, od rojstva pa vse do smrti, in na to nima nihce vpliva. (Tako se tudi heteroseksualni posameznik ne more kar odlociti, da bi zamenjal svojo spolno usmerjenost - te zadeve ne delujejo tako; ce te ne rajca te pac ne rajca.)

Smesno je, da se pri heteroseksualnemu cloveku ta naprogramirani del privlaka do subjekta nasprotnega spola smatra za samoumevnega in naravnega, pri ostalih, ki pa jih je narava naprogramirala malenkost drugace od povprecja in niso pri tem sami ali okolje nic krivi, pa ne. To JE dejanska diskriminacija. Najprej konceptualna diskriminacija, ki pa se nemalokdaj sprevrze tudi v nasilje in splosnejse zatiranje teh ljudi.

Homofobija: homo (from homosexual) +‎ -phobia, coined in 1971 by George Weinberg.
To je samo specializiran izraz, ki opisuje ljudi ki se bojijo spolno drugace usmerjenih soljudi, toliko da se bolje razume pomen besede ter da se jo lahko uporablja in ne mesa z ostalimi sorodnimi izrazi kot so xenofob, fasist, rasist, itd.

Veliko lepsi besedi sta razumevanje in spostovanje.

 

Nehaj nabirati izkusnje v zivljenju, pa si kdaj raje kaksno knjigo preberi, bos prej nasel resnico.

 

www.klinicna-psihologija.si/docs/uradna_izjava_druzinski_zakonik.pdf