PODPORA BREZPLAČNEMU TOPLEMU OBROKU ŠOLARJEM KI ŽIVIJO V REVŠČINI


Gost

/ #135

2016-10-25 08:24

Kam nas je pripeljala uničevalska politika in ta sistem, ki nam je doprinesel, da imamo v družbi lačno prebivalstvo. Sramota za naše politične veljake, ki so v vseh teh letih pripeljali to lepo deželo do tako poraznega stanja.

 

V času Titove Juge ni bil nihče lačen in je bilo poskrbljeno za vse prebivalstvo, še posebno za otroke, danes pa se približujemo afriškim, lačnim otrokom.

 

Žalosti in trga se mi srce, ko gledam po tv. posnetke lačnih afriških otrok, zavedajoč se, da je tudi doma veliko lačnih otrok, le to ne vidi naša politična mafija, njih otroci ne trpijo lakote. Kako vas ni sramota vseh, ki hodite v vlado in v parlament krojit naša življenja že dolga leta, kaj vam je vest mirna po vaših razdejanjih in uničevanju državljanov, otrok te dežele?

 

Sram vas naj bo, uničili ste lepo deželo, jo razprodali tujcem, ljudi pa osiromašili, danes pa se ponovno rinete v državni prestol. Pa kje vam je vest, vidi se, da ste gnili in smrduhi v svojih dušah, niste vredni, da še tlačite to zemljo, za katero so mnogi dali svoja življenja. Gabite se mi!