Razkrijmo bancno luknjo v celoti

Quoted post

OPS

#52 SPOŠTOVANI

2014-01-04 14:54

Z nobeno peticijo ne boste ničesar razkrili. Škoda ene črke odtipkati.

halooooooooooo, poglejte koliko peticij je tukaj nanizacih, ena imna celo preko 29 tisoč podpisov podpore pa si lahko z njo nekaj obrišete.

Peticija, ki zadaj nima zakona, da se gre potev v parlamentarno proceduro -obravnavo in glasovanje je nična in taka peticije, ki ima zadaj Zakon OPS je edino ta, ki jo najdete v povezavi. Ta zakon pa odpravlja vzroke, ki so povzročili nešteto negativnih posledic, tudi bančno luknjo. In res bi bilo dobro, ko bi kaj prebrali in premislili preden kar nekaj podpišete.

Edino s podporo temu zakonu, boste sigurni, da se bo nekaj zgodilo. Vse ostalo je ubadanje s posledicami, ko to lahko počnete še naslednjih 20 let, ker bodo vzroki ostali nedotaknjeni, ki negativne posledice povzročajo. Ne razmete? Berite www.gibanje-ops.com

Peticija za Zakon OPS je pa tukaj:

http://www.pravapeticija.com/sprejem_zakona_ops_-_zakon_za_odpravo_vseh_privilegijev_v_rs

Replies

Matjaž Štuhec

#55 Re: SPOŠTOVANI

2014-01-05 06:53:00

#52: OPS - SPOŠTOVANI

Da, se strinjam z vami vendar je med najinim razumevanjem peticije kot instrumenta demokracije bistvena razlika. Moj namen v peticiji je predvsem dvigovanje praga zavedanja, da noben ukrep tudi ne ta, ki ga predlagate vi, ne bo prijel, če se bistvena stvar ne razreši. Vsak ukrep, ki ga bo predlagala vlada, parlament ali civilna družba in bo imel fiskalne posledice ne bo imel učinka, če bodo za njegovo financiranje skrbeli bivši roparji družbenega premoženja. Verjetno se strinjava, da je privilegije treba odstraniti iz tega sistema vendar je to proces ki bo trajal tja nekje do deset let od implementacije zakona in tega časa preprosto nimamo več. Mi moramo vedeti danes komu lahko še zaupamo in komu nikoli več. To je temeljni gradnik zdrave družbe na kateri lahko uspe vaša pobuda in ki jo z veseljem podpišem.

 

 

Padobranac iz Niša

#64 Re: SPOŠTOVANI

2014-01-06 00:25:14

#52: OPS - SPOŠTOVANI

Spoštovani Pojoči Major, ti si pa za hece. Najprej zatrdiš: "Z nobeno peticijo ne boste ničesar razkrili. Škoda ene črke odtipkati", potem pa napelješ vodo na svojo peticijo.  Haloooooooo  !!!