Razkrijmo bancno luknjo v celoti

Quoted post

OPS

#60 Spoštovani gospod Štuhec!

2014-01-05 17:07

Niste žal prebrali Zakona OPS, da bi razumeli, da je ravno Zakon OPS tisti instrument, ki bo takoj, ko bo začel veljati od vseh vzvodov odločanja odstranil kadre, ki so jih namestili na položaje tisti, ki vladajo v Sloveniji že kakšnih 70 let. Potem bo takoj možnost, da se razkrije vse rabote, ki so jih počeli od leta 1941, ker danes prav njihovi nameščenci ščitijo tudi bančne roparje.

Torej Zakon OPS ukinja vzrok za vse več negativnih posledic. ČE STOPIMO SKUPAJ BO SPREJET V MANJ, KOT POL LETA, SKUPAJ Z NOVO USTAVO, SAJ JE ZDAJŠNJA PRAVA KATASTROFA, SAJ PO DANAŠNJI USTAVI LJUDSTVO NIMA NOBENE MOČI V ROKAH, PAR POSAMEZNIKOV.

Premislite malce bolj, vprašajte, če vam še kaj ne bo jasno in gremo skupaj za ZAKON OPS.

Tukaj je pojasnjeno zelo na enostaven način kako priti do uveljavitve Zakona OPS, v 7. členu zakona pa piše kako odpraviti privilegij negativne kadrovske selekcije.

http://www.gibanje-ops.com/dejavnosti-gibanja-ops/drugacna-politika/548-skupni-imenovalec-za-zdruitev-in-ukrepanje-slovenskega-naroda-zakon-ops

Replies

Matjaž Štuhec

#65 Re: Spoštovani gospod Štuhec!

2014-01-06 01:17:40

#60: OPS - Spoštovani gospod Štuhec!

Vsaka peticija je glas civilne družbe in vsaka ima svojo sporočilo. V tem, da debatiramo katera peticija ima večjo težo in katera je "boljša" samo dokazujemo kako nespretni smo v izvajanju demokracije in kako sami skrbimo, da ostajamo neenotni in nekonsistentni in s tem onemogočamo sami sebe. Skregano ljudstvo ni opozicija nikomur in na takšnem nivoju sistemska korupcija cveti bolj kot še kadarkoli. Zato moja peticija tudi ni temu namenjena. Njen namen je čista in preprosta resnica, tukaj in zdaj, ne glede na to kaj bo pokazala. Zato nima barve in ne političnega predznaka. Je preprosto glas ljudstva, tistega ki hoče, preden še kaj stori v tej državi vedeti komu še lahko zaupa......

Prebral sem vaš predlog zakona in poznam zakonodajno proceduro zato vam lahko brez slabe vesti rečem da občudujem vaš optimizem, ker v luči stanja, ki sem ga prej opisal skoraj ni mogoče najti dovolj podpore za takšne spremembe. To kar želite vi v obliki kot ste si jo zamislili je revolucija, ta pa kot vam je sigurno poznano najraje žre lastne otroke.