Kazenska ovadba zoper US

Quoted post


Gost

#25 Re: Konstruktivna opozicija

2014-12-19 14:41

#23: - Konstruktivna opozicija 

Spoštovani g. Tugo!

Menim, da je zadnji čas, da se pozove predsednika države, predsednika vlade in pristojnega ministra, da podajo odgovor glede teh zadev, da se čim prej poda kazenska ovadba zoper US, ter se takoj obvesti medije o tem, kaj se pri nas dogaja. Ni mi jasno, da so mediji to spregledali (obisk pravnomočno obsojenega v tujini, namesto da bi se udeleževal sej parlamenta, na katerih bi po mnenju US njegova odsotnost  lahko usodno škodovala demokratičnemu delovanju parlamenta). Mislim, da je dovolj norčevanja iz nas, državljanov RS, zato je potrebno takoj ukrepati. Še vedno sem mnenja, da v teh primerih "ulica" zaenkrat še ni rešitev, temveč je trenutno to samo pot JJ, da se ponovno zavihti na "prestol", zato bi morali s pomočjo medijev in političnih strank in pa seveda s podpisi nas državljanov odločno reči NE takemu početju US in zaposlenih na pristojnih ministrstvih.

LP

Replies

Lero

#30 Re: Re: Konstruktivna opozicija

2014-12-19 20:47:02

#25: - Re: Konstruktivna opozicija 

 Se popolnoma strinjam. Če v kratkem ne stopimo masovno skupaj in ZAHTEVAMO zamenjavo ali odstranitev oseb,ki so za to krive bo prišlo v tevi državi do bratomorije. Stranka SDS ni za sodelovanje ampak ščuvanje ljudstva in rušenje vlade za vsako ceno.

Spoštovani dobro premislite kam to gre.

 


Gost

#35 Re: Re: Konstruktivna opozicija

2014-12-19 22:52:38

#25: - Re: Konstruktivna opozicija 

 LP

Nisem jaz g. Tugo(avtor te peticije) sem pa podpisnik.

Članek sem prilimal zato, ker sem krepko zaskrbljen za prihodnost Slovenije. Sem vetran vojne za Slovenijo in udelženec vojne za Slovenijo pa si ne prisvajam nobenih nazivov, da sem nek pomemben ali posebno zaslužen osamosvojitelj Slovenije, kar nekateri pripisujejo JJ. Vsi tisti, ki JJ pripisujejo, da je nek posebno zaslužen osamosvojitelj naj malo pomislijo kaj bi JJ lahko naredil takrat sam, če ne bi bilo vseh nas drugih udeležencev osamosvojitvene vojne.

Zdaj ko sem v penziji pa na internetu malo pobrskam tudi po spletnih straneh in včasih odprem tudi spletne strani političnih strank pa kakih časopisov. In ko prebiram take članke na srani SDS ali Demokracije ali Reporterja pa še kakih drugih podobnih, me po pravici povedano krepko zaboli glava. To naletiš na take članke, sploh pa na komentarje, da pomisliš, če so ti ki to pišejo sploh še pri kolikor toliko zdravi pameti. To so članki in komentarji polni nestrpnosti do drugih, ki ne mislijo kot oni, polni vsakovrstnih groženj, polni maščevalnosti, da postane normalnega človeka strah kaj se bo zgodilo, če slučajno taki pridejo na oblast.

Zato sem tudi podpisal to peticijo in tudi tisto, za zakon za prepoved pravnomočno obsojenim opravljati politične funkcije.

Upam, da je med našimi politiki vsaj še nekaj toliko razumnih in sposobnih treznega razmišljanja, do bodo upštevali naša mnenja in bodo pobude padle na plodna tla ker se res drugače lahko zgodi ulica. Če pride pa do tega, pa lahko pride hitro do nepredvidljivih posledic sploh, če se zbere na kuku večja možica ljudi.

Lep pozdrav

G. Tugu pa vse čestitke za korajžo in kar največji uspeh pri obeh peticijah!

Jože

Pa še nekaj: tudi tukaj je vmes vsaj zame nekaj neprimernih komentarjev predvidevam, da tudi od podpisnikov, pa tudi ostalih. Podpisnike bi prosil, da naj se neprimernih komentarjev vzdržimo in tako pokažemo, da smo bolj kulturni od dugače mislečih, ostale pa bi prosil, da naj bodo vsaj toliko fer, da ne smetijo z neprimernimi komentarji!