ZA OHRANITEV NOVEGA ZAKONA O ZAKONSKI ZVEZI IN DRUŽINSKIH RAZMERJIH

Quoted post

5 dni

#98 Re: ZA OTROKE GRE, ZA DRUŽINE GRE, NE ZA VERO IN POLITIKO

2015-03-11 07:40

#92: Ponosen oče in gay - ZA OTROKE GRE, ZA DRUŽINE GRE, NE ZA VERO IN POLITIKO 

 me zanima kaj vaša otroka pravita na to, da sta odraščala v takšnem okolju. Pa da se izpovesta brez vaše navzočnosti.

Replies

Ponosen oče in gay

#108 Re: Re: ZA OTROKE GRE, ZA DRUŽINE GRE, NE ZA VERO IN POLITIKO

2015-03-11 08:03:52

#98: 5 dni - Re: ZA OTROKE GRE, ZA DRUŽINE GRE, NE ZA VERO IN POLITIKO 

 Škoda, da kot vneti nasprotnik zakona niste zasledili že pred leti v medijih izjave mojih otrok. Kljub nezreli družbi in množice takih, ki so jima odrekali osnovne otrokove in človeške pravice in svoboščine in nista bila deležna enakosti ker sta živela v istospolni družini, sta zrasla v čudovita človeka in verjemite, da si pri svojih 30 letih upata govoriti sama, brez moje prisotnosti.

Prav tako sta svobodno sodelovala v študiji, ko je zdravnica pripravljala specializacijo družinske medicine o psihofizičnem razvoju otrok v istospolnih družinah. To je resnica in ne neke namišljene bojazni.

Moja otroka sta živ dokaz visoko izobraženih, strpnih in čudovitih osebnosti, srečnih v njunih heteroseksualnih vezah, kljub temu, da sta odraščala od malega v istospolni družini.


Gost

#251 Re: Re: ZA OTROKE GRE, ZA DRUŽINE GRE, NE ZA VERO IN POLITIKO

2015-03-11 12:29:14

#98: 5 dni - Re: ZA OTROKE GRE, ZA DRUŽINE GRE, NE ZA VERO IN POLITIKO 

haha "si slišal, ponosen očka, naj se izpovesta brez tvoje navzočnosti, bosta sigurno povedala, kakšne perverzije in nenaravnosti ste se šli pri hiši". kjdszbgsegjxnrčd

milsim, pa to je nenormalno. strah rodi jezo in nasprotniki so ekstremno jezni ljudje. da iz dolgega časa greš škodit drugim, jim jemat pravice, zakaj - zato, da boš pri sebi pomirjen spal ponoči, ker je zunaj leto 1974 in ker se bojiš videt dva moška se držat za roke? v informiranosti in narodni vzgoji je problem - to je popolnoma jasno. kar je neznano, straši. kar nam je tuje, zavračamo. in ko se v naši ljubi zahojeni državi končno, končno naredi nekaj na tem, da dobimo upanje, da gre na boljše - se zgodi tole. 80.000 neinformiranih postriženih ovc v cerkvah (!) zbere podpise, medtem ko vsi naučeno ponavljajo ene in iste tri argumente, ki so, pa z vsem spoštovanjem - zgolj debilnosti. a se poslušate? a se sploh poslušate? verjamem, da je super, ko se vam zdi, da vam mož v oblakih kima, ampak, če se vam tako zdi - verjamem tudi, da niti svoje vere ne dojamete v pravi luči. dejte no. pa ja vaši argumenti nimajo nobenega smisla. vaši argumenti niso niti argumenti. sklicujete se na vodeba pa na freuda pa na fantazijsko knjigo iz pamtiveka. kdo pa ste, da si jemljete pravico posredovat "božjo besedo"? kdo pa ste, da si jemljete pravico označevat "naravno" in "nenaravno"? kdo pa ste? vsak izmed vas je ravno toliko človek kot sem sama, vsak izmed vas je ravno toliko bog, kot sem sama (ni). kdo pa si mislite da ste, da moje pravice jemljete v svoje roke?