ZA OHRANITEV NOVEGA ZAKONA O ZAKONSKI ZVEZI IN DRUŽINSKIH RAZMERJIH

Quoted post


Gost

#148 Re: Re:

2015-03-11 09:19

#23: - Re:  

Kdo pravi, da to ne bo družina? Se pravi vsi otroci, ki živijo samo z materjo ali recimo z materjo in babico, pa še npr. dedkom, itd - niso družina? Za njih je to družina! Nehajte bluzit neumnosti! Družina je tam, kjer se počutiš ljubljenega, sprejetega in varnega...  Malo širšega pogleda na svet in razgledanosti ne bi škodilo... Marsikdo očitno še vedno živi v obdobju srednjega veka in niti ni dosegel razsvetljenske dobe in Descartovega "Cogito ergo sum", zgolj ponavljajo naučene fraze in besede, brez razmišljanja kaj sploh blebetajo.

Replies

krena

#161 Re: Re: Re:

2015-03-11 09:43:36

Prej nisem dojela pointa važega komentarja.Strinjam se z zakonom,ki ga je vlada 3.3 sprejela. Vsi smo enakopravni v tej državi.

 

 

#148: - Re:

mama

#165 Re: Re: Re:

2015-03-11 09:51:27

#148: - Re: Re:  

 nihče ne živi v srednjem veku sedaj se greste nekaj "modernega""  ker je pač moderno sprejeti drugačnost naj se poročajo imajo radi otrok pa ne!!!! mi razmišljamo takodom je tam kjer si ljubljen ja res je ampak večina državljanov je proti temu in ti otroci bodo trpeli na vsakem koraku ker večini to ni normalno da gresta dva moška ali dve ženski čez mesto z otrokom se držita za rokco in poljubljata! otrok se bo spraševal za kaj pa večina otrok ima mao in očeta to jesamo procent ljudi ki so istspolno usmerjeni v sloveniji! pa l.p