ZA OHRANITEV NOVEGA ZAKONA O ZAKONSKI ZVEZI IN DRUŽINSKIH RAZMERJIH

Quoted post

Realist

#150 In takšna bi bila realnost

2015-03-11 09:22

"Mami mami, zakaj ima moja sošolka dva/dve očija/mamici?"
Že tko pomoje otrok z lahkoto ne sprejme d je posvojen, v teh primerih bo pa še težje k bo mel starša oz. skrbnika istga spola..

Replies

i'm str8

#151 Re: In takšna bi bila realnost

2015-03-11 09:26:45

#150: Realist - In takšna bi bila realnost  

Uči svoje otroke ljubezni in strpnosti do drugih pa ne bo takih neumnosti. Otroci prevzemajo navade in razmišljanje od svojih staršev. Če boš otroka naučil, da spoštuje vsa živa bitja, veš da ne bo homofob kot ti!! Pa tvoj nadimek je čisto zgrešen, ker niti malo nisi realen. Živiš v zablodi, tako kot ostalih 80.000 ljudi...

Mia

#154 Re: In takšna bi bila realnost

2015-03-11 09:31:08

#150: Realist - In takšna bi bila realnost  

Če lahko svojemu otroku razložite, da je sv. Duh brezmadežno oplodil trinajstletno Marijo, ki se je potem poročila z veliko starejšim Jožefom, rodila Jezusa, ki je človek in hkrati božji sin in je po bičanju in mučenju umrl na križu in potem tretji dan vstal od mrtvih ter na koncu odšel s telesom v nebesa, potem lahko tudi razložite, da se včasih zgodi, da se zaljubita osebi istega spola in vzgajata skupaj otroka.

Otroku se ne bo zdelo nenaravno, da ima sošolka dva očeta/ dve mamici, RAZEN če jih bodo njihovi starši naučili nestrpnosti in sovraštva.

Vsi se rodimo takšni, kot nas je narava naredila - jaz sem pač istospolno usmerjena, eni smo, eni niste. Nihče se pa ni rodil HOMOFOB... to ste pa kar sami postali in se zavestno odločili, da boste diskriminirali drugačne od vas.