ZA OHRANITEV NOVEGA ZAKONA O ZAKONSKI ZVEZI IN DRUŽINSKIH RAZMERJIH

Quoted post

Za biološko naravno reprodukcijo!

#915 Re:

2015-03-13 02:18

#5: -  

 Če je moderno in napedno to, da lahko imajo otroke tudi homoseksualci  z posvojitvami ali kakorkoli že, kar ni po naravni biološki poti, potem to zame ni napredno in še manj  normalno! In sem odločno proti takemu zakonu, ki izenačuje vse v vseh pogledih! žena je pač ustvarjena za reprodukcijo in moški za oploditev! Tako naj tudi ostane! Vse kar se kdorkoli spomni pač ni ne napredno in ne pravilno pa četudi je ta trenutek moderno!

Replies


Gost

#920 Re: Re:

2015-03-13 06:10:02

#915: Za biološko naravno reprodukcijo! - Re:  

 Zakaj se toliko ukvarjati s tem ali bodo istospolnih imeli otroke. Biološko je pogojeno, da moški ne rojevajo in ukvarjati se s fantazija o tem in postavljati pogoje v to smer je precej omejeno. Glavno je da dva človeka lahko ustvarita družino. Ko imata dovolj ljubezni in primerno okolje, ki ga bosta pripravljena deliti z otrokom, ni primerno, da jima to omenujemo.

Prej bi bilo potrebno omejevati vzgojo otrok v okoljih kjer so se rodili in jim je v njem odraščanje in razvoj omejen ali celo škodljivo. In ne homoseksualnosti se ne nalezes in ne naucis.

Vsi, ki se imenujejo, da delujejo za otroke bi položil na srce samo to, da naj se obrnejo v pravo smer. Nikjer ne vidim, da 24kul in g Princ s svojo civilno iniciativo omogoča sekularno izobrazbo, ure instrukcij, počitnice v sekularnem okolju brez verske indoktrinacije.

To je napredek. Tisti, ki memisli označil kot nepismenega, naj se nauči kaj več kot le iz ene knjige in grem stavit, da tudi iz te ne vsega. 

spostujmo zakone narave

#1862 Re: Re:

2015-04-04 11:52:36

#915: Za biološko naravno reprodukcijo! - Re:  

 Ja narava ima svoje zakone in ljudje bi jih morali spostovati, vsak zivljenski stil iima privilegije in omejitve. Dva moska ali dve zenski po naravni ureditvi pac ne moreta imeti otrok..to je pac omejitev kot posledica zivljenskega sloga. To je naravno in je po zdravi pameti, to nima veze z nestrpnostjo, homofobijo. To je cisto realno dejstvo.