ZA OHRANITEV NOVEGA ZAKONA O ZAKONSKI ZVEZI IN DRUŽINSKIH RAZMERJIH


Gost

#901 Re:

2015-03-12 21:42

#877: tito -  

 Saj pa že majo polno otrok geji pri nas. No največ je biseksualcev z ženskami, ki potešijo svoje potrebe s skakanjem čez plot, jih kar nekaj poznam. Pa veliko je ljudi, ki so nestrpni do gejev ravno zato ker v njih vidijo delček sebe, ki so ga naučeni sovražiti. Med župniki je nekih ocenah med 20 in 60 procentov gejev in veselo pridigajo drugim kako ne živeti, sami pa si nekateri celo plačujejo lepe moške, da jih zadovoljijo. Bolana je družba našopana s takim sovraštvom. Spolna usmerjenost je samo igra narave in ima nešteto nians. Kaj pa družba dela s to naravno danostjo pa je čist nekaj drugega. Dejstvo je da geji ne rabijo zakona, da imajo otroka. Zakon je tu samo zaradi dokončne odprave diskriminacije, da se ta družbena bolezen sovraštva poskuša omejit in neha prenašat na naslednje generacije.


Gost

#902

2015-03-12 21:47

očitno se gremo kdo bo koga (eni za referendum, drugi podpiramo novelo zakona), končno besedo pa bo najverjetneje imelo Ustavno sodišče, za katerega upam, da se ne bo preštevalo, ampak odločalo o vsebini, torej človekovih pravicah. Upam, da se bo pokazal blišč in ne beda našega življenjskega okolja, zato menim, da bo v vsakem primeru zmagalo Ustavno sodišče (seveda upam, da v primeru bede odločitve na referendumu ne bo kvoruma proti noveli).

Gost

#903 Re: Re:

2015-03-12 21:51

#115: PLAVI - Re:  

 Pr tebi je že velikost pisave in izzivanje kdo ma kaj v hlačah agresija. Ja svet se je zarotil proti tebi in tvojim somišljenikom. Največje žrtve ste. In vsi tisti otroci, ki se morjo prave kristusove al janševe al kake že poti in seksualnosti pa še česa naučit. Da bojo ta pravi. Vaši.

ajme

#904 Re: Re:

2015-03-12 22:03

#126: PLAVI - Re:  

Kaksne nebuloze. Nerazgledanost in ozkost duha sta hudic, a ne, plavi?! 

Ata

#905 Re: Re:

2015-03-12 22:04

#878: - Re:  

  Eh,deklica ljuba.S tipkanjem po računalniku ne boste nič spremenili.Organizirajte se,naredite kaj zase.Ne čakat na državo,saj smo država mi.Sedet in jokat kako se vam krivica godi,za take pa res nimam nobene empatije.Sem tik pred upokojitvijo(64 let) in;moj zanamc; je vedel,da bo tukaj delal dosti prej preden je naredil diplomo.Ampak fant je izbral študij,ki tudi danes ponuja hitro zaposlitev.Sam,kdo pa se bo s tehniko ukvarjal,če je treba pol še celo delovno obdobje možgančke fejst uporabljat.Tukaj ni nobenega filozofiranja.Zdaj pa lepo diplomirani ekonomisti v štacuno za 700€ .Starši so ti verjetno govorili koliko solidarnostnih dni smo včasih naredili,čemu smo se odrekali,da smo kakšno novo halo po podjetjih zgradili..Gospodarstvo pač,ki ustvarja denar.Naša generacija ga je predala novi državi v še kar dobrem stanju.

Zdaj pa jaz vprašam kaj je naredila mlajša generacija,kaj delate vi?Gledam in se čudim.Prav zares.Da je  vaš vzor nek Lukec,ki v dveh letih študija ni naredil niti enega izpita.Joj,joj.....

Toliko je imel ata za povedat,zdaj se pa odpravlja spat.

lahko noč

ha

#906 Re: Re: prsim

2015-03-12 22:07

#429: jerry - Re: prsim  

 Pizdo mas doma. Kaj te brigajo potem istospolni, ukvarjaj se raje s svojo druzino in svojo sluzbo.

 


Gost

#907

2015-03-12 22:37

Neprimerno zapravljanje denarja za referendum o pravicah, ki slej kot prej morajo biti urejene oz. bi morale biti že pred leti.
Franko Elisinčejnski

#908 Re: Re:

2015-03-12 22:38

#23: - Re:  

 Ni sramote. Družina s tem ostaja, se utrjuje, in družin bo s tem še več!!

Franko Elisinčejnski

#909 Re: Re:

2015-03-12 22:43

#515: Skavt - Re:  

 Takole. Vsak župnik ni sovražen do LGBT in poznam vsaj enega geja, ki se je župniku razkril. Tako se ohranja geje med verniki. Če jih teptaš, bojo pa šli. Naš župnik Damijan Kejžar je na referendumso nedeljo za boj proti zakoniku mašo podaljšal za eno uro pridiganja proti zakoniku in s tem kršil volilni molk. Takrat se nisem izpisal iz cerkve, po tej 80 000 glavi sramoti pa se vendarle bom.

v

#910

2015-03-12 23:12

A za otroke gre?..... Mislim, da jim nebi nic manjkalo v takem tipu druzine, najbrz bodo otroci imeli vec moznosti kot otroci iz "normalnih druzin".  Mogoce bi podpisniki liste oz. velika vecina njih- za otroke gre, kdaj sli malo v svet, da bi sami spoznali kako omejena in nesposobna druzba in drzava smo. BTW sem oce in moj otrok odrasca v "normalni druzini".  


Gost

#911

2015-03-12 23:16

Ljubezen ne pozna meja, rasne nestrpnosti, razlike v letih, ... .Pozna pa toplino, naklonjenost, varnost, razumevanje, spostovanje in osebno rast. In če si ČLOVEK, boš pustil drugemu živeti... Ne glede na spolno usmerjenost sočloveka.
Pika

#912

2015-03-12 23:27

Frančišek je dejal, da mora družba v popolnosti sprejeti homoseksualce, četudi Rimskokatoliška cerkev uči, da je homoseksualno dejanje grešno. "Katekizem Katoliške cerkve to zelo dobro obrazloži. Govori, da jih ne smemo zapostavljati zaradi tega, temveč morajo biti vključeni v družbo."

Torej cerkveni spoštujte to. Pustite ljudem živeti.


Gost

#913

2015-03-12 23:38

Definitivno sem podpisala to.peticijo ker vem da svet stoji na nas mladih. Nevem kaj imajo ljudje proti istospolni poroki. Ce bi se vsak brigal zase bi znal cist lepo zivet. Ljubezen je ljubezen. Zakaj se nebi smela dva fanta med sabo porocit? Hocem zivet v drzavi v kateri nebo ispostavljanja in obsojanja. Venddarle smo vsi krvavi pod kozo. In vsi ki se vam istospolne poroke ne zdijo naravne se vprasajte raje po stavku : kdo sem jaz da bi obsojal?

Gost

#914

2015-03-12 23:58

-kdo lahko prepreči mladi ženski - lezbijki, da zanosi, če je dovolj, da gre na dopust...
-koliko je moških, ki v Sloveniji živi z moškim in si  sploh upa to priznati, kaj šele, da bi razmišljal o otroku
-če je problem idetifikacija otroka s starši, kakšni so otroci staršev, ki pridigajo bratsko ljubezen, širijo pa sovraštvo

- noben zares hetero moški se ne boji gayev, zato do njih ni sovražen in agresiven, ker ga ne skrbi lastna podoba in sodba drugih, zato nestrpnosti ne prenaša na svoje otroke, ki še ne popolnoma dojemajo sveta
- če bo otrok gay para imel probleme z drugimi otroki, bo le s tistimi, katere so starši naučili sovraštva in besedo p.... uporabljajo kot žaljivko


- če bi identifikacija s staršem ( manjkajočim,... ) povzročala homoseksualnost, potem teh ne bi bilo v družinah z mamo in očetom
- problem družine ni spol staršev ampak kakšne vrednote ti prenesejo na otroke, sovrašvo, agresivnost, pehanje za denarjem ... ali pa tolerantnost in uporaba lastnega uma


- ali ni nekdo rekel: naj prvi vrže kamen tisti, ki je brez greha, bomo z zakonom / referendumom vzeli/ prepovedali otroke tudi swingerjem ...
- ali ni isti rekel: ljubite druge, kot bi ljubili sebe - ja prav za ljubezen - to najvišje poslanstvo vere - gre pri gay parih

 

 

Za biološko naravno reprodukcijo!

#915 Re:

2015-03-13 02:18

#5: -  

 Če je moderno in napedno to, da lahko imajo otroke tudi homoseksualci  z posvojitvami ali kakorkoli že, kar ni po naravni biološki poti, potem to zame ni napredno in še manj  normalno! In sem odločno proti takemu zakonu, ki izenačuje vse v vseh pogledih! žena je pač ustvarjena za reprodukcijo in moški za oploditev! Tako naj tudi ostane! Vse kar se kdorkoli spomni pač ni ne napredno in ne pravilno pa četudi je ta trenutek moderno!


Gost

#916

2015-03-13 04:57

Cerkev je s svojim početjem naredila že veliko preveč škode ljudem skozi zgodovino (predvsem ženskam). Zakaj že toliko posiljenih otrok v cerkvenih krogih?! Tega pa Jezus ni učil!

Gost

#917

2015-03-13 05:51

OSEBNO PONAM MOSKI PAR, KI JE POSVOJIL DEKLICO.STA CUDOVITA OCETA IN LAHO SI SAMO ZELIS BITI POSVOJEN V TAKO DRUZINO. DEKLICA RASTE V HARMONIJI IN JE SEDAJ ZE CUDOVITA NAJSTNICA.
NE POZABITE, OTROK POTREBUJE LJUBEZEN IN TOPLINO, KI JO LAHKO DOBI V DRUZINI, KJER IMA DVE MAMI, DVA OCETA ALI PA MAMO IN OCETA.
IN SE NEKAJ NE POZABITE!VSI GEJI SO BILI SPOCETI V TAKO IMENOVANIH NORMALNIH DRUZINAH MOZA IN ZENE IN SO SE RODILI GEJI. A ZATO NE SMEJO NORMALNO ZIVETI? Z VSEM SRCEM ZELIM, DA JIM OMOGOCIMO ENAKE PRAVICE, SAJ S TEM, KOT STE DEJALI NIKOMUR NIC NE VZAMEMO!

Gost

#918

2015-03-13 05:56

Nočem verjeti, da večina državljank in državljanov sodi, da nas ogroža novela zakona o zakonski zvezi in družinskih razmerjih. Boli pa me, da je ta večina povsem brezbrižna. Na protestih zoper novelo zakona, in za razpis referenduma o njej, se zbira na tisoče ljudi v ideologijo vklenjenega duha, na protestu zoper razprodajo državnega premoženja pa se nas je zbralo le okrog tisoč. S takim stanjem duha si pač zaslužimo kolonialni status.

Gost

#919

2015-03-13 06:01

Če bi imel možnost in znanje, bi predlagal še peticijo o uvedbi verskega davka.

Gost

#920 Re: Re:

2015-03-13 06:10

#915: Za biološko naravno reprodukcijo! - Re:  

 Zakaj se toliko ukvarjati s tem ali bodo istospolnih imeli otroke. Biološko je pogojeno, da moški ne rojevajo in ukvarjati se s fantazija o tem in postavljati pogoje v to smer je precej omejeno. Glavno je da dva človeka lahko ustvarita družino. Ko imata dovolj ljubezni in primerno okolje, ki ga bosta pripravljena deliti z otrokom, ni primerno, da jima to omenujemo.

Prej bi bilo potrebno omejevati vzgojo otrok v okoljih kjer so se rodili in jim je v njem odraščanje in razvoj omejen ali celo škodljivo. In ne homoseksualnosti se ne nalezes in ne naucis.

Vsi, ki se imenujejo, da delujejo za otroke bi položil na srce samo to, da naj se obrnejo v pravo smer. Nikjer ne vidim, da 24kul in g Princ s svojo civilno iniciativo omogoča sekularno izobrazbo, ure instrukcij, počitnice v sekularnem okolju brez verske indoktrinacije.

To je napredek. Tisti, ki memisli označil kot nepismenega, naj se nauči kaj več kot le iz ene knjige in grem stavit, da tudi iz te ne vsega. 


Gost

#921 Re:

2015-03-13 06:18

#919: -  

 Drugi teden bo gor. Ok? Vi pripeljite znance.


Gost

#922

2015-03-13 06:47

zelo lepo :)


Gost

#923

2015-03-13 06:58

Pokažimo klerikalcem da je njihov čas minil za vedno. Vsem enake pravice.

Gost

#924

2015-03-13 07:04

da bodo homoseksualni pari lahko imeli otroke, ni noben privilegij. privilegij bi bil, če bi, na primer, ne rabili davkov plačevat. kot jih cerkev ne. 


Gost

#925

2015-03-13 07:06

imam vero in upanje v ustavno sodišče, da se bo odločilo na podlagi ustave in človekovih pravic, ne pa na podlagi podpisov, ki so jih ilegalno po cerkvah nabirali razjarjeni homofobi.