Ukinitev predvajanja verskih obredov na RTV Slovenija

Quoted post

CERKEV JE NAJVEČJA PIJAVKA!

#41

2016-01-20 13:37

Duhovni mož!!! Ti si v peklu že celo življenje tja sodiš in tam boš vedno ostal!!!

Poleg vsega drugega zelo lažeš! Vse po vrsti zmerjaš  z neumnimi komunajzarji, čeprav nobenega niti ne poznaš!

Kdo pa je kriv za nastanek komunajzarjev??? To so taki izmečki in izprijenci kot si ti!!!

 

"Bivši vplivni duhovnik: »Komunizem je ustvarila katoliška cerkev!«  

Vsako leto v začetku oktobra na Teharjah poteka spominska slovesnost v spomin na žrtve povojnih pobojev. Konec maja 1945 so komunistične oblasti v taborišče na Teharjah pripeljale Rupnikov bataljon, v prvih dneh junija 1945 pa še približno 3000 domobrancev.

Mnogi se ob takšnih dogodkih sprašujejo zakaj še vedno ne more priti do sprave med t.i. rdečimi in črnimi. Morda nam lahko pri razumevanju tega konflikta pomaga bivši, visoko rangirani jezuitski duhovnik Alberto Rivera. Bolj kot je napredoval po cerkveni hierarhiji jezuitskega reda, več pokvarjenosti je zaznal v tej instituciji. Ko je odstopil iz jezuitskega reda, so ga v Vatikanu na različne načine skušali ubiti, ker je imel preveč informacij o prikritih načrtih katoliške cerkve in prikritih zgodovinskih dejstvih ter zločinih Vatikana. Tudi o dejstvih glede komunizma. Napisal je knjigo Vatikanske ubice (Vatikanski morilci, op.a.), v kateri med drugim tudi zelo podrobno opisuje razloge, zakaj je Vatikan ustvaril komunizem, citiram:

»V naši specialni misiji v Vatikanu smo spoznali pravo zgodbo o komunizmu. Zvesti člani komunistične partije bi bili v šoku, če bi kadarkoli odkrili kdo so bili njihovi slavni heroji. Marks in Engels, ki sta napisala Komunistični manifest, sta bila vodena in poslana s strani jezuitskih duhovnikov. Kardinal Avgustin Bea nam je rekel, da je bila Komunistična partija formirana s strani jezuitov s samo enim ciljem – v določenem času so morali uničiti zaščitnika osovražene Pravoslavne cerkve – ruskega carja! To je bilo maščevanje.....!!!"

Replies

Duhovni mož

#42 Re:

2016-01-21 14:07:06

#41: CERKEV JE NAJVEČJA PIJAVKA! -  

 Komunistična propaganda. Komuniste so skupaj financirali židovski mogotci- Rotschilidi in nemški, prusko lurenatski kajzer Viljem II. Protestanti so heretiki in izdajalci Svetega Rimskega Krščanstva.

Duhovni mož

#43 Re:

2016-01-21 14:10:01

#41: CERKEV JE NAJVEČJA PIJAVKA! -  

 Vemo tudi, da je imela zločinska komunistična partija svoje agnetne, podtaknjence tudi med nekaterimi duhovniki. Tak primer je škof Grmič, ki je bil komunist. Kučan je imel tudi svojega človeka v Demosu (Bučarja, za katerega je Janša pred nedavnim dokazal, da je bil Kučanov hlapec)