Ukinitev predvajanja verskih obredov na RTV Slovenija

Stopite v stik z avtorjem peticije

Ta tema pogovorov je bila samodejno ustvarjena iz peticije Ukinitev predvajanja verskih obredov na RTV Slovenija.


Gost

#26 Re:

2016-01-16 14:53

#23: -  

 S tem postom si res dokazal svojo omejenost !

Cvetko Tovornik

#27 Dosledno spoštovanje pravic in dolžnosti za vsakega enako

2016-01-16 15:08

Popolnoma se strinjam z zapisanem. Versko prepričanje, katerokoli, ideološko in politično prepričanje katerokoli in kogarkoli je osebna stvar in mora biti osebna stvar, kakor je tudi dolžnost, da je do tega enako kritičen z enako distanco. Svoboda vsakogar je pravica in dolžnost na tisti meji, ki ne vsiljuje in ne ogroža osebnosti, človečnosti in dostojanstva drugega; vse drugo je nasilje in to je, če že ne zločin, popolnoma nedemokratično, skregano s kakršnokoli in kogarkoli človečnostjo in dostojanstvom. Pravo ni zato, da je le črka na papirju, četudi je zaradi naše pravniške omejenosti - natančneje nadutosti in domišljavosti pravnikov (torej oseb, ki naj bi bili strokovnjaki!), da je pravo ednina in vseobsežna entiteta vsakokratnega življenja vsakega posameznika in vseh skupaj, je le majhen segment in družbeni podsistem, ki ne more preživeti brez medsebojne soodvisnosti z drugimi podpsistemi! In končno, NIKOLI NE HVALI OBLASTI (IN NJIHOVIH SREDSTEV PO DRŽAVI POSRDOVANE PRISILE), KAJT TA TI JE LAHKO ŽE NASLEDNJI TRENUTEK TIRAN! TO VELJA ZAKATERO KOLI OBLAST, SVETNO ALI POSVETNO!

 

Cvetko Tovornik

#28 Re: Re:

2016-01-16 15:12

#25: - Re:  

 Praviš, za invalide?

 

vesel bi bil, če bi ti to lahko verjel; ne gre samo zanje - in to ti govorim kot invalid. Invalidi nimamo radi, da drugi v našem imenu govorijo in odločajo o nas brez nas. Zatorej, ne predvidevaj in ne opravičuj svoje omejenosti z drugo omejenostjo!

Sv. Frančišek

#29 Re: Re:

2016-01-16 15:37

#25: - Re:  

 A niste še dovolj pokradli, sedaj čakate da pokradete še cel Bohinj z vso okolico in cel Triglavski park??? Kako vas ni sram! Zakaj pa je tako nujno, da mora vsak človek k vaši klovn predstavam??? če je še slabega zdravja je še toliko boljše, ker ga lažje pokradete! Vsak se bo potrudil in prišel do maše, če bo tu čutil za potrebno! Kar ste neupravičeno pokradli s pomočjo domobranske SdS črede ter škofij in tvonov pa TAKOJ VRNITE LJUDSTVU!!!!

Ni težava v mašah na TV ampak na vsej lopovščini, ki jo cerkev zganja brez vsakršnega sramu in je bilo to objavljeno v medijih pred nekaj dnevi! Res prava sramota! 


Gost

#30

2016-01-16 16:05

Ker sem ogorčena nad cerkvijo da je tako grdo in nizkotno ponižala geje in lezbijke...saj zame je vsak človek,tudi geji in lezbijke...!!!

Gost

#31

2016-01-16 17:37

Vsi, ki verjamejo v 21. stoletju v te idiotske, cerkvrne pravljice, so možganski invalidi. Teh kretenizmom še župniki sami ne verjamejo, samo moirajo tako govoriti, da dobijo denar od zarukanih pobožnjakarjev.


Gost

#32

2016-01-16 18:29

Ker skkrbim za zdravlje prebivalcov.

Gost

#33

2016-01-17 00:45

Vera je stvar zasebnosti, vsak zase ima svojo osebno religijo. Vendar z njo naj nihče javno drugih ne posiljuje preko dogmatizma polnih verskih obredov. Sem za javne in tolerantne razprave o različnih verskih predstavah, otroke je treba s tem že tudi v šolah in doma soočiti in jim predstaviti različne poglede kot iskanje globljega smisla v življenju, ne pa fanatizma.

Gost

#34

2016-01-17 09:57

Podpiram pedlog, ker se mi zdi prav, kar je napisano na peticiji!

Gost

#35

2016-01-17 11:37

Kdor hoče maše poslušat, naj gre v cerkev. In plača za to.
RTV je JAVNA TELEVIZIJA in Vatikan nima mesta notri!

Gost

#36

2016-01-17 19:49

Lažnivcev in lenuhov ne bom podpiral in gledal.
Delajo naj!

Gost

#37

2016-01-18 18:33

RKC ima svoje programe na radiu, nič nimam proti, da ima tudi na TV, a to ne na javni TV, ki jo plačujem tudi jaz in vsi, ki nimamo z RKC NIČ. Imam pa dovolj pluvanja RKCja po vsem kar ni krščanskega.
Duhovni mož

#38

2016-01-19 10:10

Žalostno, kako rdečuhi nimajo nobenega spoštovanja do Matere Cerkve, ki je vedno ščitila Slovenski narod pred boljševističnimi voluharji in podivjanimi barbarskimi muslimani. Ki je dajala kruh lačnim materam in vse svoje otroke vzrela pod zavetje Velikega Kristusa odrešenika. Vse to je posledica 45+25 let pranja možganov boljševistično-rusko srbske kamarile. Prišel bo čas, ko boste morali pred Bogom zagovarjati svoja dejanja in takrat vam bo žal.

Ni še prepozno. Še vedno lahko postanete Sveti borci Matere Cerkve. Tudi Janša je bil nekaj časa komunist, ampak se je pokoril in postal eden največjih Slovencev in pomemben borec proti komunizmu, ateizmu in islamu.

 

Sv. Frančišek

#39

2016-01-19 11:31

Duhovni mož!!! S tabo pa je res kritično tako zdravstveno kot mentalno! Danes vsi mediji v zvezi tvojih laži ves dan objavljajo novico kako zelo lažeš! Verjetno si se tega naučil pri maši?! Hitro poišči pomoč, ker je že prepozno!!!

Duhovni mož

#40 Re:

2016-01-20 12:37

#39: Sv. Frančišek -  

 Zelo nesramno in bogokletno govoričenje. Jaz vas ne bom sodil. Sodil vas bo Oče. Jaz vas samo opozarjam, da še imate čas, da stopite na pravo stran. Ampak nekateri ne boste nikoli postali pravi Očetovi sinovi. Večno boste garali za Satana v peklu in takrat se boste še kako spomnili mojih besed.

CERKEV JE NAJVEČJA PIJAVKA!

#41

2016-01-20 13:37

Duhovni mož!!! Ti si v peklu že celo življenje tja sodiš in tam boš vedno ostal!!!

Poleg vsega drugega zelo lažeš! Vse po vrsti zmerjaš  z neumnimi komunajzarji, čeprav nobenega niti ne poznaš!

Kdo pa je kriv za nastanek komunajzarjev??? To so taki izmečki in izprijenci kot si ti!!!

 

"Bivši vplivni duhovnik: »Komunizem je ustvarila katoliška cerkev!«  

Vsako leto v začetku oktobra na Teharjah poteka spominska slovesnost v spomin na žrtve povojnih pobojev. Konec maja 1945 so komunistične oblasti v taborišče na Teharjah pripeljale Rupnikov bataljon, v prvih dneh junija 1945 pa še približno 3000 domobrancev.

Mnogi se ob takšnih dogodkih sprašujejo zakaj še vedno ne more priti do sprave med t.i. rdečimi in črnimi. Morda nam lahko pri razumevanju tega konflikta pomaga bivši, visoko rangirani jezuitski duhovnik Alberto Rivera. Bolj kot je napredoval po cerkveni hierarhiji jezuitskega reda, več pokvarjenosti je zaznal v tej instituciji. Ko je odstopil iz jezuitskega reda, so ga v Vatikanu na različne načine skušali ubiti, ker je imel preveč informacij o prikritih načrtih katoliške cerkve in prikritih zgodovinskih dejstvih ter zločinih Vatikana. Tudi o dejstvih glede komunizma. Napisal je knjigo Vatikanske ubice (Vatikanski morilci, op.a.), v kateri med drugim tudi zelo podrobno opisuje razloge, zakaj je Vatikan ustvaril komunizem, citiram:

»V naši specialni misiji v Vatikanu smo spoznali pravo zgodbo o komunizmu. Zvesti člani komunistične partije bi bili v šoku, če bi kadarkoli odkrili kdo so bili njihovi slavni heroji. Marks in Engels, ki sta napisala Komunistični manifest, sta bila vodena in poslana s strani jezuitskih duhovnikov. Kardinal Avgustin Bea nam je rekel, da je bila Komunistična partija formirana s strani jezuitov s samo enim ciljem – v določenem času so morali uničiti zaščitnika osovražene Pravoslavne cerkve – ruskega carja! To je bilo maščevanje.....!!!"

Duhovni mož

#42 Re:

2016-01-21 14:07

#41: CERKEV JE NAJVEČJA PIJAVKA! -  

 Komunistična propaganda. Komuniste so skupaj financirali židovski mogotci- Rotschilidi in nemški, prusko lurenatski kajzer Viljem II. Protestanti so heretiki in izdajalci Svetega Rimskega Krščanstva.

Duhovni mož

#43 Re:

2016-01-21 14:10

#41: CERKEV JE NAJVEČJA PIJAVKA! -  

 Vemo tudi, da je imela zločinska komunistična partija svoje agnetne, podtaknjence tudi med nekaterimi duhovniki. Tak primer je škof Grmič, ki je bil komunist. Kučan je imel tudi svojega človeka v Demosu (Bučarja, za katerega je Janša pred nedavnim dokazal, da je bil Kučanov hlapec)


Gost

#44

2016-01-23 19:41

Naj plačujejo davke kot vsi državljani saj imajo zadosti penzije od davkoplačevalcev a tudi to bi jim ukinil saj v cerkvi vsak dan pobirajo denarin ga imajo zadost.
Psihjater

#45

2016-01-24 13:36

Duhovni mož!!! Ssvojimi lažmi in svinjarinami se vsak dan bolj potapljaš in tvoja lažniva goflja je že polna umazanega gnoja! A pedofilija in svinjarijecerkvenih hlapcev kot si ti so tudi propaganda ljudstva, ne komunistov, ki takšne izmečke kot si ti krmijo, sicer bi že davno crknili od lakote! Grmič ne bil velik in POŠTEN človek, kar ti in tebi podo ni niste! Pa on ni edini, tudi Urana ste zaničevali in ga umaknili, ker se je zavedal kaj in kako mora cerkev delati in se obnašati. Pa patra Bogdana KNAVSA kdaj prosi naj ti kaj resnice pove!  Lepo ti bo povedal kakšna mafija ste in tistim, ki se ne strinjajo z vašini svinjarajima grozite s msrtjo. On temu pravi cerkvena črna roka! Ti je sedaj jasno!? Pa malo razmisli s svojimiskromnimi možgani zakaj so tvoji strici v kiklah na ves gas bežali v Pariz in na Madagaskar! Ne dragi hlapček, to ni nobena propaganda, TO JE RESNICA!!! Pa če je tebi všeč ali ne, to jenajmanj pomembno! In res, takšne svinjarije delajo največje pokvarjene pijavke!!!

Duhovni mož

#46 Re:

2016-01-24 17:14

#45: Psihjater -  

 V nekaj neumnih stavkih si stresel za celo enciklopedijo kletvic. Se nimam časa ukvarjati s tabo. Grem sekat drva za ostarelo mamo.  

BOHINJC

#47 Re: Re:

2016-01-24 21:49

#46: Duhovni mož - Re:  

 Res je čas,da začneš nekaj delati, ne pa da že celo življenje žreš drugim kruh!!!!

Duhovni mož

#48 Re: Re: Re:

2016-01-29 12:05

#47: BOHINJC - Re: Re:  

 Družina je osnovna celica družbe in največje bogatstvo. Tako kot je dejal Janša, levaki hočete uničiti družino, ampak najmanj 66% Slovencev je zavednih katolikov, ki smo se udeležili referenduma in preprečili, da zmagate paraziti.  

BOHINJC

#49

2016-01-30 16:02

Duhovni mož, ti si pa res teslo in revček, da večji na moreš bit! Kaj ste vi preprečili? A se je Janša vrnil svoji družini, se je Zver vrnil.... So vsaj v eni družini otroci dobili vrnjenega očeta, kot je v primeru Mrlak, pa vojaka Furjana....??? Ne bluzi! 

Vas družina prav nič ne zanima, vaš cilj je le da si polnite žepe in kradete, kar ste s svojimi Zvonovi jasno pokazali!

In kdo je večji parazit in lenuh kot si ti, ki pri skoraj 50 letih nimaš niti minute delovne dobe in žreš na račun drugih, tudi tistih, ki stem jih popolnoma pokradli!!!

 

BOHINJSKI VETERINAR

#50

2016-01-31 12:34

 Boštjanček, a si bil danes na pranju tvojih kokošjih možganov, si cel dopoldne klečal pod oltarjem in momljal neumnosti?! 

Takšni kot si ti, ki imate tako številno družino in vsak dan v hlevu porivate kokoši. ovce in krave zagotovo kaj veste o družini in otrocih in o em  celo učite druge?! Vi ste res specialisti na tem področju?!