Ukinitev predvajanja verskih obredov na RTV Slovenija

Quoted post

Peter Cvar
Ribnica

#51 :)

2016-02-05 12:59

Sami pametnjakoviči na kupu. In seveda sami gosti Ne vem, kaj Vas tako moti tista ena ura na teden ali celo na mesec. Če Vas tko žre pa premaknite na drug kanal al pa ugasnite. Kot da nimate te izbire. Kakorkoli pogledamo. Evropska kultura (če jo je še kaj sploh) ima krščanske korenine oz. izvor. In tega se ne da izbrisat. Evropski veljaki krščanskih korenin niso želeli zapisati v Evropsko ustavo. Pa poglejte kaj imamo sedaj?! Kot da je vera sramotna stvar. Bodite malo strpni do lastne (če hočete ali pa ne) kulture. Saj vas ne silim, da ste verni, ampak za eno uro se pa tud ne rabte spravljat na tiste, ki so.

Replies

Sv. Frančišek

#52 Re: :)

2016-02-05 17:11:18

#51: Peter Cvar - :) 

 E PEro eno ti trobiš, resnica pa je drugačna in očitno se boš moral še veliko naučiti!!! Eno je vera, in to čista vera, čisto nekaj drugega poa so strici, ki se pod to vero umazano skrivajo! Ko pa jim postane vroče pa gas do Pariza in na Madagaskar!!! 


Gost

#54 Re: :)

2016-02-11 11:20:22

#51: Peter Cvar - :) 

 Ribnica = gnezdo belogardistično-janšističnih izmečkov.

RKC se pogreza sama vase

#56 Re: :)

2016-02-12 22:03:24

#51: Peter Cvar - :) 

 Rkc izvaja kvazi kulturo pod krinko prevzetih čaščenj, ki jih je imel naš narod pred vatikansko uzurpacijo Slovencev z nasilnim pokristjanjevanjem.

 

Če bi bila vatikanska ideologija res kultura, bi bila miroljubna. Kar ni. Jezuiti so najbolj krvoločna človeška združba, kar jih svet pozna.

Glede na to, da jim jezuiti ne zadoščajo, so sprogramirali še druge oblike za pogrom nad ljudmi. Častijo obred morjenja z dolgotrajno agonijo in nečloveškim trpljenjem posameznika in mas ljudi.

Komunizem je njihov izum, ki je terjal tristo milijonov človeških žrtev širom sveta.

Ne edini.

Islam je njihov proizvod. Za množično iztrebljanje ljudi.

Zadošča. RKC se pogreza sama vase in prav je tako.