Ukinitev predvajanja verskih obredov na RTV Slovenija

Stopite v stik z avtorjem peticije

Ta tema pogovorov je bila samodejno ustvarjena iz peticije Ukinitev predvajanja verskih obredov na RTV Slovenija.

Peter Cvar
Ribnica

#51 :)

2016-02-05 12:59

Sami pametnjakoviči na kupu. In seveda sami gosti Ne vem, kaj Vas tako moti tista ena ura na teden ali celo na mesec. Če Vas tko žre pa premaknite na drug kanal al pa ugasnite. Kot da nimate te izbire. Kakorkoli pogledamo. Evropska kultura (če jo je še kaj sploh) ima krščanske korenine oz. izvor. In tega se ne da izbrisat. Evropski veljaki krščanskih korenin niso želeli zapisati v Evropsko ustavo. Pa poglejte kaj imamo sedaj?! Kot da je vera sramotna stvar. Bodite malo strpni do lastne (če hočete ali pa ne) kulture. Saj vas ne silim, da ste verni, ampak za eno uro se pa tud ne rabte spravljat na tiste, ki so.

Sv. Frančišek

#52 Re: :)

2016-02-05 17:11

#51: Peter Cvar - :) 

 E PEro eno ti trobiš, resnica pa je drugačna in očitno se boš moral še veliko naučiti!!! Eno je vera, in to čista vera, čisto nekaj drugega poa so strici, ki se pod to vero umazano skrivajo! Ko pa jim postane vroče pa gas do Pariza in na Madagaskar!!! 


Gost

#53

2016-02-11 08:15

Vera je največja zabloda človeštva zato jo je treba ukiniti!

Gost

#54 Re: :)

2016-02-11 11:20

#51: Peter Cvar - :) 

 Ribnica = gnezdo belogardistično-janšističnih izmečkov.


Gost

#55

2016-02-12 21:53

Rkc naj se izvaja v Vatikanu, če želi, v Sloveniji naj se jo prepove, kot tudi vse ostale ideološke manifestacije.
Slovenija je uzurpirana s strani Vatikana že vsaj 1200 let,z nasilnim pokristjanjevanjem naših prednikov, z njo komunizem, ki je sproduciran takisto v Vatikanu najmanj od leta 1941, ter sedaj še z islamom, ki je takisto sproduciran v Vatikanu. Zgodovina in sedanji čas, ter dogajanje doma in v svetu nam sedaj jasno pokaže, da nam Vatikan kot narodu in državi škoduje že najmanj 1200 let.
RKC se pogreza sama vase

#56 Re: :)

2016-02-12 22:03

#51: Peter Cvar - :) 

 Rkc izvaja kvazi kulturo pod krinko prevzetih čaščenj, ki jih je imel naš narod pred vatikansko uzurpacijo Slovencev z nasilnim pokristjanjevanjem.

 

Če bi bila vatikanska ideologija res kultura, bi bila miroljubna. Kar ni. Jezuiti so najbolj krvoločna človeška združba, kar jih svet pozna.

Glede na to, da jim jezuiti ne zadoščajo, so sprogramirali še druge oblike za pogrom nad ljudmi. Častijo obred morjenja z dolgotrajno agonijo in nečloveškim trpljenjem posameznika in mas ljudi.

Komunizem je njihov izum, ki je terjal tristo milijonov človeških žrtev širom sveta.

Ne edini.

Islam je njihov proizvod. Za množično iztrebljanje ljudi.

Zadošča. RKC se pogreza sama vase in prav je tako.  

Sprevržena drhal vatikana

#57 Re: Re:

2016-02-12 22:13

#21: - Re:  

 Ker naj bi bila 'sveta' si lahko dovoli vse.

Že samo rek, ki so si ga lastili iz vatikana, ' V vojni se nebesa polnijo'. In iz vatikana pridejo vsi ukazi za vse grozote tega sveta.

 

Torej je le izgovor, da se 'sveta' širi še preko medijev! Kakšna sramota, ki si jo velmožje dovolijo. Izrabljajo in zlorabljajo najbolj ranjljive skupine družbe za obrede morjenja.

Res 'prijazno' od njih.

 

Kaj pa bo poslala nad nevernike? Maščevalne jezuite, islamiste ali še kakšno drugo vojsko, ki jo bo še sproducirala?

Še premalo dojenčkov živih pojedo?

Ta drhal...sprevržena...

Dovolj je!


Gost

#58

2016-02-19 17:26

Ker je cerkev navadni parazit.

Gost

#59

2016-04-13 23:11

Vulgarno je, da nam vsiljujejo verske vsebine rajši naj se potrudijo in preverijo kaj se dogaja po svetu in naredijo dnevnik oz.informativni program kod se spodobi ne pa podcenjevati ljudi, ki jih moramo še na koncu koncev po zakonu plačevati za to njihovo malomarno ter nespoštljivo početje. Diši po čimprejšni reorganizaciji