VPIS NEODTUJLJIVE PRAVICE DO VODE V USTAVO

Quoted post


Gost

#3 Ne podpiram

2016-04-08 10:39

Spoštovani avtor, upam, da v duhu demokratičnosti in pravice do svobodnega mnenja mojega posta ne boste izbrisali oz. cenzurirali. 

 

Lep pozdrav,

 

Blažka

Replies

Dušan Trušnovec
Avtor te peticije

#27 Re: Ne podpiram

2016-04-11 21:02:08

#3: - Ne podpiram 

 JA Blažka.Itak da ne....le da mi ne uspe vsega pregledat sproti. Zadnja dva dni nisem bil na netu in imam sedaj goro vsega za pregledat.....prej sem že odgovoril na prvi odziv...no sedaj sem pa zagledal še tole sporočilo. No.....ne rečem...če bi vsebina bila žaljiva, neprimerna, pol bi najbrž razmišljal tudi o odstranitvi teksta...a na kraj pameti pa mi ne pride, da bi kaj takega naredil zgolj zato, ker se kdo ne strinja z mojim razmišljanjem......To bi pa potem res bil višek nadutosti in res velika zloraba vseh dobronamernih ljudi, ki so podpisali to peticijo za Vodo predvsem zato, ker nam snovalcem tega projekta zaupajo !:-) 

Vsako dobronamerno mnenje je zato dobrodošlo, pa naj bo še tako nasprotno. Menim, da je najpomebnješe to, da razmišljamo pristno in z dobronamernostjo....in če sprejmem, da nekdo nekaj pove, ker tako misli, ne pa zato, da bi škodil, potem je vsako tako mnenje lahko edino  dobrodošlo in tudi koristno ! :-)

V tvojem pisanju pa ne opažam prav nobene želje, ali namena, da bi škodovala, torej sem zanj lahko le hvaležen....pa naj tako čutim, kot ti, ali pač ne :-) 

Srečno