VPIS NEODTUJLJIVE PRAVICE DO VODE V USTAVO

Quoted post

Jožef BONIFARTI

#18

2016-04-09 09:52

Vprašanje za AVTORJA PETICIJE in VSEM k ste v ozadju. A je to del načrta, da ljudi speljujete na napačna pota, da ne ukrepajo proti barabam ? Vedno znova neke peticije - vedno znova preskakujete neke ovire ! A se vam ne zdi, da bi morali odstraniti odstranjevalca ovir, ne pa preskakovati ovire, katere nastavljaji ?! Dajmo se združevati lokalno in prikrite LOPOVOM ŠTANGODRŽAČE izločiti in diskreditirati ! https://www.facebook.com/joze.bonifarti/posts/1220809404626196

Replies

Dušan Trušnovec
Avtor te peticije

#32 Re:

2016-04-11 21:59:17

#18: Jožef BONIFARTI -  

 Živjo Jožef...zanimivo razmišlajnje.:A ker vem, da nas več,. ali manj poznaš, sem prepričan, da veš, da nimamo v ozadju nobenih skritih agend, ampak smo se pač odločili, da namesto zgolj kritiziranja na netu še kaj storimo...in od takrat na lastne stroške in za svoj prosti čas dajemo Vodi prednost pred lastnim zasebnim življenjem...politike se ne gremo, imamo pa svoja prepričanja......s časom se nam priključujejo posamezniki, ki poleg dobre namere , posedujejo še primerno strokovno znanje in tako se trudimo počasi stvari peljat naprej z močjo povezanih množic in argumentov s pogovori, katerim dajemo prednost pred protesti in še bolj, pred nasiljem !! To po našem mnenju ne rešuje ničesar, ustvari pa zaradi nekaj vročekrvnežev zgolj kup novih krivic ! 

Kar se tega poziva za Alpino tiče, sem ga objavil po pogovoru s še dvema članoma iniciative v duhu povezovanja z raznimi iniciativami s podobnimi željami, da ljudje - narod postanemo enakovredni sogovorniki politiki in kapitalu ! 

Tako da Jožef...nimamo kakih stricev iz ozadja, imamo pa nekaj sodelavcev, ki nam dajejo nova spoznanja in informacije in če ti ni povšeči, da ne tulimo v isti rog pozivanja k uporu, to pač ni naša pot in vizija, a to še ne pomeni, da nimamo prsitnih in dobrih namenov in da kogarkoli želimo speljati na napačna pota, ampak le to, da je naša pot morda drugačna od te,. ki jo mogoče zagovarjaš ti !? ..:da bi koga hoteli speljat na napačna pota, bi to najbrž težko pričakoval od koga, ki vse delajo prostovoljno, na svoje stroške in v svojem prostem času ......Kdo speljuje na napačna pota, je najbrž jasno...IN TAKI TEGA NE POČNO ZASTONJ !! :-)