PETICIJA za odvzem premoženja nezakonitega izvora

Quoted post

Stojan Prošev

#11 Odvzem naropanega premoženja

2013-01-18 17:24

In v strogi zapor za 30 let, brez možnosti pogojnega predčasnega izpusta!!!

Replies


Gost

#308 Re: Odvzem naropanega premoženja

2015-02-02 17:56:04

#11: Stojan Prošev - Odvzem naropanega premoženja 

 

Kaj se sploh sprašujemo že četrt stoletja in trošimo za to energijo(!), za nekaj kar bi moralo biti več kot samoumevno vse od leta 1991, ko so se osamosvojitelji in njihovi prijatelji odločili nas tisočletno okrasti!

Odvzem premoženja je planetarni človeški kodeks, kot je imeti pravico do imena in priimka! In mi še v letu 2015 pisarimo in filozofiramo o nečem in trošimo našo življensko energijo, odkrivamo toplo vodo za nekaj kar imajo južneje od nas in vsi okrog nas urejeno v nulo že od vedno?! Zato pa pravim - Slovenci smo res čuden narod.

Absolutno glasujem za odvzem nezakonitega premoženja in to do zadnjega centa, k temu pa poplačilo stroškov in kazenskih obresti na škodo, ki je bila povzročena družbi s to posamično KRAJO! Odvzet vse do spodnjih gat, kot se reče. Kaj je o tem sploh še za razpravljati??

Z nosilci kraj pa v strogi (!) zapor za 40 let oziroma  bi se moralo razmisliti o vrnitvi smrtne kazni za takšne zločine proti narodu kar ti so! Bivanje v zaporu in hrano si mora financirati ta zapornik sam!