Ustavimo fracking v Sloveniji!

Ustavimo fracking v Sloveniji! / Obvestila / Pohod po sledeh frackinga ob dnevu planeta Zemlja / Komentarji

Mama Narava
Gost

#1

2015-04-14 10:28

To je totalna katastrofa, ne samo okoljska, ampak tudi človeška. Našim potomcem s takim pišmeuhovskim odnosom do Narave jemljemo stvari, o katerih (v njihovem imenu) nimamo pravice odločati.

Tudi če je nekdo lastnik zemlje (= parcele), to še ne pomeni, da je lastnik Narave in jo zato lahjko poljubno uničuje. Še zlasti ne, če s svojim ravnanjem (ali dopuščanjem ravnanja megakorporacij, za svoj lastni profit) dolgoročno negativno vpliva na okolje, ekosisteme in življenje/zdravje vseh, ki živijo v širši okolici teh zemljišč. Tak lastnik krade denar in zmanjšuje vrednost lastnine sosedom takih parcel, ki svoje lastne zemlje potem ali ne morejo več prodati po normalni ceni, ali pa celo ne uporabljati, zaradi onesnaženosti. Ali se je okoliške lastnike, ali pa vsaj mejne lastnike parcel, vprašalo za soglasje? Po mojem bi že s tem izkoriščanje energentov lahko takoj zaustavili.

Mama Narava
Gost

#2

2015-04-14 10:30

V Sloveniji ni človeka, ki bi imel pravico to odobriti. Da bi odločal pa samo lastnik (lastniki) parcel, ki jih tujec želi izkoriščati, pa sploh ni sprejemljivo. 

Naj se popokajo in se skidajo stran. Takoj!




Plačilo oglaševanja

To peticijo bomo oglaševali 3000 osebam.

Izvedite več ...