prepoved SAZAS -a pregon vpletenih, tudi pravnikov kateri delujejo na arhaičen način

prepoved SAZAS -a pregon vpletenih, tudi pravnikov kateri delujejo na arhaičen način / Obvestila / SAZAS SE JE SPOMNIL DA BI ME POVABILI NA SESTANEK / Komentarji


Gost

#26

2013-09-05 06:18

Bravo Boris!!!! Tako naprej!!!! Upam, da bo tvoj trud obrodil sadove in da se bo na tem problematičnem področju končno nekaj zgodilo ter da se bo ta legalna lopovščina končno končela!!! SREČNO!!!

Karolina P


Gost

#27

2013-09-09 08:50

Dragi prijatelji, prijateljice, kolegi, kolegice,vse žrtve zločinske organizacije SAZAS, vse vabim dne 15.10.2013,ob 10 uri, v Gornji Radgonina obravnavo, katero vodi sodišče zoper mene, katero je sprožila zločinska, paradržavna mafija katera si na nelegalen, proti zakonit način izlobirala da počne takšne svinjarije kot ste večina vas, že okusili in vas je močno prizadelo na razne načine.
Tokrat lahko pričate, poveste svoje,s tem podprete peticijo, pokažete da našo borbo za pravice,moralno neoporečnost naj kar jemljejo resno, saj je pričanje vseh zelo relevantna zadeva. S term boste dokazali tudi da gre za koluzijsko nevarnost pri vseh teh nastopajočih pri zločinih, katere pa bomo tudi dokazali.

Pričakujem da se udeležite v čim večjkem številu, po možnosti da mi pošljete osebno sporočilo,tudi da vem na kaj čahko kot sklic uporabim vašo zadevo, katera bo prav tako v veliko pomoč in korist pri dokazovanju tega, da ta SAZAS resnično je zločinska organizacija katera unučuje kulturo, onemogoča tako subjektivno kakot tudi objektivno izražanje na področju glasbe, da zlorablja večino avtorjev, izvajalcev na slovenskem prostoru ter skrbi za kulturno onesnaženost našega prostora.


PROSIM VAS PRAV VSE OD GOSTINCEV, OBRTNIKOV,,DRŽAVNIH SUBJEKTOV,GLASBENIKOV,IZVAJALVEV,HUMANITARCEV,AVTORJEV DA SE MI PRIDRUŽITE, SAJ NAJVERJETNEJE NE BOM MOGEL VSAKOMUR POSEBEJ POSLKATI VABILA, ZATO VAS TUDI PROSIM DA POSREDUJETE TUDI VI TOLE SPOROČILO NAPREJ.
V naprej vam hvala in ne pozabite da kar počnem , počnem za vse državljane naše oskrunjene republike Slovenije katero vodi ta trenutek sama drhal !

Boris Odreitz Bortchy !!!!
brico

#28 Povsod je isto!

2013-09-09 10:03

Vsi bi kasirali, kdor pa ustvarja je pa tako lahko samo v gatah!?

Drži fronto ne popuščaj!, smo s teboj.

Gost

#29

2013-10-14 17:43

bravo Boris ne daj se njim,ker delajo nepravično

Gost

#30

2013-10-15 21:01

Sazas je kriminalna združba katera verjetno sodeluje z dogovorom vlade kjer si pospravljajo denar v lastne žepe.
Druge razlage ni,ker bi jih že davno morala aretirati policija za razno oderuštvo goljufije in še ogromno nezakonskih zadev.
Torej imajo nekoga v vladi na položaju kateri jih ščiti.V tej korumpirani Sloveniji pa to sploh ni nič novega ne čudnega.