ZA OHRANITEV NOVEGA ZAKONA O ZAKONSKI ZVEZI IN DRUŽINSKIH RAZMERJIH


Gost

#926

2015-03-13 07:07

ŽIVI IN PUSTI DRUGIM ŽIVETI!

Gost

#927

2015-03-13 07:07

Ne razumem slogana "za otroke gre". Otroci so otroci, pa naj živijo v taki ali drugačni družini. Imejmo jih radi, pa bodo zdravi ljudje.
Tuditako

#928 Re:

2015-03-13 07:25

#918: -  

 Zelo res je kar ste napisali . Ljudje se hitro pustijo zavesti.Najlažje je biti ovčka. Ni treba mislit, ni treba druga kot ubogat.Mene pa najbolj skrbi nekaj drugega :v imenu vere ljudje preganjajo drugače misleče in živeče ljudi ? Koliko molitev pa zmolijo župniki v svojih cerkvah za pokoro ker se ljudem s prižnice prikazujejo kot tako zelo poštene ?Samo nerazgledanim, neukim, nevednim ljudem res hitro zlezejo pod kožo, drugim pa ne morejo do živega.Jaz pravzaprav upam da bo na koncu te gonje proti  istospolno  usmerjenim  zmagal razum na sodišču.Vsak ki misli tako kot jaz, pa naj v svojem okolju govori o tem ,širše. RAZLOŽI  še komu kar je nejasnega.Ljudje se ne ukvarjajo vsi s tem problemom in površno gredo preko vsega. Nisem gej, ne lezbika . Imam klasično družino, pa vendar se ne čutim kot tista vrsta človeka ki ima več pravic od drugega.  Peticijo proti referendumu sem podpisala. Vsi v moji družini smo jo.Svet  gre naprej , ne nazaj. Pe še nekaj : nikoli z možem ne bi obrnila hrbta sinu ali hčeri če bi se izkazala za neheterospolne. To je enako kot da jih nimaš več ? Zakaj pa, če bi si to izbrala in dobro  in pridno živela  tudi tako ?                

 

theboss

#929 PROTI!!!!!!!!!!

2015-03-13 07:26

1. PEDRI NE SMEJO IMETI OTROK KER NI NARAVNO!!!

2. ČE BOMO TA ZAKON SPREJELI POTEM SE BOJO KMALU LAHKO ŠE Z ŽIVALMI POROČALI!!!

3. TU ZADAJ STOJIJO VELIKE INSTITUCIJE KI DELAJO SAMO NA PRIDOBITVI KUPOV DENARJA PREBERITE SI MALO

4. ČE BOMO TA ZAKON SPREJELI SE BO RASPASLA GAYEVSKA LITERATURA IN GAY PROPAGANDA KAR BO SPODBUJALO TUDI NAŠE OTROKE DA JI SLEDIJO!!!!!!!!

5. PEDRI NE BOJO IMELI SVOJIH OTROK AMPAK BOJO POSVAJALI TUJE!!! TUJ OTROK NI NIČ KRIV ZA TO DA DOBI NEPOPOLNE STARŠE!!!!

6. VEČINA KI PODPISUJETE TO PETICIJO VAS JE MLADIH NEKATERIH CELO MLADOLETNIH!! NIMATE ŠE NAJMANŠEGA POJMA O EKONOMIJI IN DRŽAVI IN NIMATE PRAVICE ODLOČATI O PRAVICAH OTROK, KI JIH SAMI NIMATE!!!!

7. PEDRI KI SE TAKI ŽE RODIJO IN SE NE KASNEJE ODLOČIJO ZA TO, SO GRAJENI NA PODLAGI MUTACIJE V GENIH KAR JE DOKAZ O EVOLUCIJI KI JE ŠLA NAROBE (STORILA NAPAKO). NARAVA NAM ŽELI S TEM POVEDATI DA JE NAREDILA NAPAKO IN TA ČLOVEK NE SME NADALJEVATI S ŠIRJENJEM SVOJEGA GENSKEGA ZAPISA!!!!! 

8. ČE SE ZAKON SPREJME BOMO VSI PRIKRAJŠANI, SAJ BO DRŽAVA IZ DAVKOPLAČEVALSKEGA DENARJA FINANCIRALA UMETNE MATERE!! JAZ NE BOM DAJAL DENARJA ZA NENARAVNOSTI!!!!!!

9. SVET SE JE ZAČEL Z ADAMOM IN EVO ENIM MOŠKIM ENO ŽENSKO! NE SAMO DA NASPROTUJETE NARAVI AMPAK NASPROTUJETE TUDI BOŽJEMU NAČRTU!!!! ŽE  TAKO GREŠITE ZDAJ BI PA V SVOJ GREH ŠE OTROKA NEDOLŽNEGA POTEGNILI!!! SRAM VAS NAJ BO!!!

10. OTROK RABI MATERO IN OČETA. PRI DVEH MATERAH: KDO BO SINA VZGAJAL S TRDO ROKO IN MU DAL NASVETE O ŽIVLJENJU?? KDO BO HČERKO VAROVAL NIHČE JE NE MORE TAKO VAROVATI KOT OČE!!! PRI DVEH OČETIH: KDO BO OTROKU DAL NEŽNOST? KDO BO HČERKI POVEDAL VSE O ŽENSKIH ZADEVAH??? PA ŠE MNOGO TAKIH KAR PREDSTAVLJAJTE SI KATASTROFO: SIN PRI DVEH MATERAH. NI NARAVNO!!!!! NI PRAV!!!! KATASTROFA!!! ŠE HUJŠE: KAJ ČE DVA PEDRA VZAMETA HČERKO??? VSI LAHKO POMISLIMO NA TO KAR SE BO DOGAJALO..............!!!

11. OTROKE GAY SKUPNOSTI BOJO V ŠOLI ZAJEBAVALI IN V VRTCU TUDI!! V NEVARNOSTI BOJO KER JIH DRUGI OTROCI NE BOJO SPREJELI IN JAZ JIM NE ŽELIM TAKEGA ŽIVLJENJA KER NISO NIČ KRIVI!!!

 

PA ŠE TO, ZA VSE TISTE KI PRAVITE DA SO SE PODPISOVALI NELEGALNO: CERKEV JE SVETI PROSTOR IN NE MORE JE RAZUMET NEKDO KI JE NE OBISKUJE!!!! KAJ SE ZA NJENIMI STENAMI DOGAJA NI PRAV NIČ VAŠA STVAR TAKO KOT PRAVITE DA NI MOJA, KAJ SE DOGAJA ZA STENAMI GAY DRUŽINE!!!

 

EVO POVEDAL SEM SVOJE ZAMISLITE SE!!!!!!!!!!!!!!!!!

 


Gost

#930 Re: PROTI!!!!!!!!!!

2015-03-13 07:30

ZA

#931 Re: PROTI!!!!!!!!!!

2015-03-13 07:37

#929: theboss - PROTI!!!!!!!!!! 

 Smo se zamislili nad vašim zapisom, se pa strinjamo da ste na smrt prestrašeni ,da vam manjka razgledanosti in širine. Še enkrat v osnovno šolo, zdaj otroke že več naučijo kot so jih včasih.Praktičen primer za vas , če vam bo kaj pomagalo : Ostanejo po hudi prometni nesreči živi le trije otroci. Toliko stari da lahko shajajo sami naprej brez staršev. Torej vsi trije so fantje. A se vam zdi da je to nenormalno ? Ali se v takšni neporočeni istospolni družinski skupnosti ne bodo znašli, bodo slabo vplivali drug na drugega , jih je treba razgnati ? Ja, mogoče jih je treba dat v skupnost dveh župnikov ?A bodo postali zato geji ?Ja to je že težko za vašo pamet, kajne ?Pa mogoče tudi bodo kdaj postali geji . Ampak ravno tako bodo znali dobro shajat drug z drugim, le okolje je treba prevzgojit,.okolje je gnilo.

TiTi

#932 Re: PROTI!!!!!!!!!!

2015-03-13 07:40

#929: theboss - PROTI!!!!!!!!!! 

 Obregnila se bom ob točko 11, namreč če bomo otroke vzgajali v strpne in odprte ljudi, se kaj takega ne bo dogajalo, tudi ostali Vaši predsodki potem zbledijo. 

Me žalosti, da vam Vaša vera pri tem ne pomaga kaj dosti, saj ne znate izluščiti poante.

ZA

#933 Re: PROTI!!!!!!!!!!

2015-03-13 07:41

#929: theboss - PROTI!!!!!!!!!! 

 V vaši  10. točki pa me je smeh tako zabaval. Dva geja bosta pa res navalila na hčerko ? Ja kaj geji tudi niso več geji , od kdaj pa gej gleda za ženskami, ha, ha,. ha

ZA

#934 Re: PROTI!!!!!!!!!!

2015-03-13 07:44

#929: theboss - PROTI!!!!!!!!!! 

 Joj, sem pozabila napisat, pazite na otroke, geji jih najprej posvojijo, potem jih pa pojejo v nedeljo skupaj z župnikom na kosilu...ha, ha.


Gost

#935

2015-03-13 07:47

citat:

 

Ce lahko svojemu otroku obrazlozite, da je sv. Duh brezmadezno oplodil trinajstletno Marijo, ki se je potem porocila z veliko starejsim Jozefom, rodil Jezusa, ki je clovek in hkrati bozji sin in je po bicanju in mucenju umrl na krizu in potem tretji dan vstal od mrtvih ter na koncu odsel s telesom v nebesa, potem z lahkoto tudi razlozite, da se vcasih zgodi, da se zaljubita osebi istega spola in imata skupaj otroka.


Gost

#936 Re: PROTI!!!!!!!!!!

2015-03-13 07:49

#929: theboss - PROTI!!!!!!!!!! 

 Moški homoseksualci ne bodo mogli roditi otrok tudi, če z zakonom določijo da morajo. 

Poročanje z živalmi je precej nepraktično. Čeprav v oporoko pa lahko nekdo zapisti premoženje živali. Tak argument je enak napihovalnem ustrahovanju kar protipropaganda in VELIKE ČRKE pomenijo.

Zakon je v sprejemanju in predvsem govori o človekovih pravicah.

Vse na svetu ni teorija zarote proti posameznikom, čeprav zavrnitev tega zakona bi bilo nasprotovanje pravicam manjšine.

Mislim, da je alkoholik in slabo poučen starš bolj napopoln starš kot homoseksualen starš.

Ocenjevanje o lastnostih podpisnikov brez najmanjšega poznavanja je precej neprimerno in celo slaboumno. 

Ocene o poznavanjih ekonomskih znanostih mislim, da ni v vaši jurostikciji.

In ne nihče ne bo prikrajšan. Največ bomo prikrajšani, če bo izveden referendum in porabljen denar.

Tako lahko ostali rečejo, da ne bodo dajali denarja za Cerkev in ostale verske skupnosti.

Če je božji načrt zakaj so lačni, pretepeni, izkoriščani, .....

Otrok potrebuje ljubeče okolje, ki mu pomaga pri osebni rasti!

Otroke gay skupnosti bodo zajebalavli v šolah posamezniki, ki imajo za podlago vaše znanje.

 

DOBRO SEM SE ZAMISLIL. HVALA ZA POMOČ.

Še nekaj jih bo zaradi vas podpisalo.


Gost

#937

2015-03-13 07:53

pusti vsakega da živi kot ti

Gost

#938

2015-03-13 07:58

Živi in pusti živeti. Ta stari rek naj velja za vse ljudi.

Gost

#939

2015-03-13 08:09

Če bi se nasprotniki zakona obnašali po krščanskih načelih, bi te polemike sploh ne bilo. Tolerantni in sprejeli bi vse in vsakogar.
Jezus

#940 Re: PROTI!!!!!!!!!!

2015-03-13 08:14

#929: theboss - PROTI!!!!!!!!!! 

 Vrži se v sočo, pa naj ti sledijo vsi zaprto umski. Preveč vas je, ste gnoj na tem planetu in niste vredni nit za pognojitev zemlje ker bi vse pomrlo, tolk ste strupeni ker prenašate iz roda v rod laži in sleparstvo, vaše bedne tradicije kot da ste otrok, ki nemore zase misliti, živiste v zanki ki traja v večnost, nevedne revne ovce z premožnimi pastirji, ki vas prenašajo okrog vsak dan ko ste znjimi v stikih.


Gost

#941

2015-03-13 08:14

Pustimo "drugacne" in/ali "drugace" mislece ze enkrat pri miru in jim omogocimo dostojno in pravicno zivljenje v skupni druzbi.
Potrjeni zakon je dokaz, da gremo v pravo smer in da se lahko oznacimo za sodobno, naporedno in razvijajoco se druzbo.

Gost

#942

2015-03-13 08:15

potrjujem svoj podpis in v kolikor boste v naslednjem koraku rabili število podpisov za argument, pa bi vam kdo očital, da so podpisi skriti (da jih ni, ker nekateri podpisniki objave podpisa ne želimo) lahko-dovoljujem, da mojega oprete-objavite
lep pozdrav, Silvana

Gost

#943

2015-03-13 08:16

the boss- potrebna je 

psihiatriča pomoč, potem pa zelo postopno in strokovno socializacija, 

veliko sreče!

 


Gost

#944

2015-03-13 08:23

Kljub tolikšni medijski podpori in hvaljenju tega zakona na vseh ravneh in vsej propagandi vam je uspelo zbrati v 4 dneh samo 25.000 podpisov? še je upanje za Slovenijo in vsaj enkrat si ljudje ne pustijo prati možganov s strani medijev


Gost

#945 Re: PROTI!!!!!!!!!!

2015-03-13 08:25

#929: theboss - PROTI!!!!!!!!!! 

Zamislil sem se in hitro ter na kratko ugotovil, da je prav zalostno, da obstajajo taksni ljudje v nasi mali Sloveniji. V bistvu skorajda nemogoce se mi zdi oz. bolj verjetno je, da si uporabil kaksen casovni stroj vesoljcev in prisel sem iz srednjega veka. Kaksna tolazba za boljse pocutje, a ne?

TiTi

#946 Re:

2015-03-13 08:30

#944: -  

 Niti ne oprani s strani medijev ampak v realnosti dejansko poznam veliko dobrih ljudi, ki so homoseksualno orientirani. Sedaj pa Vas vprašam, kako naj svojemu prijatelju/prijateljici (konec koncev tudi mogoče lastnemu otroku) pogledam v oči in mu/ji rečem, jaz ti pa dejansko ne privoščim enake sreče/enakih pravic kot jih imam zagotovljene jaz (in to samoumevno).

Ne razumem tega koncepta, kdo pa sem jaz, da lahko odtegnem enake pravice posameznikom.

ZA

#947 Re:

2015-03-13 08:40

#944: -  

Kdo govori o pranju možganov? Pri vas to poteka sistematično in takoj od rojstva. Podpise pa ste zbirali v cerkvah pod nadzorom vaških tercijalk in župnika. Res bravo!


Gost

#948 Re: Re:

2015-03-13 08:42

#946: TiTi - Re:  

 Tu se ne gre za enake pravice. Eno je poroka ali posvojitev otroka svojega partnerja, drugo pa je posvajanje drugih otrok in jim onemogočanje najboljšega možnega otroštva. pa ni samo problem v tem, temveč bolj v tem da se bo naše otroke še dodatno medlo po šolah. Že sedaj so vsepovsod vaši plakati, kaj bo šele potem? Že sedaj so otroci na gimanziji imeli knjižnično uro kjer so obravnavali samo istospolne knjige, kaj bo šele potem? Že sedaj je med mladimi trend preizkušanja, kaj bo šele potem? Samo dodatno se jih bo medlo. Nimam težav s tem, če bo moj otrok istospolno usmerjen, moj je in bo enako sprejet. Predsodkov zagotovo ne bo imel, ker bo tako vzgajan. Dejansko istospolni več sploh niso deležni (še posebej med mlajšo in srednjo generacijo) kakšnega stigmatiziranja. Največji problem je, ker vi sami sebe ne sprejmete kot drugačnega, okolica vas sprejema. Vi imate težave s tem in ne vaša okolica, kot to radi očitate. Poleg tega je pa ta peticija res pravi dokaz, da starši otroke ne vzgajamo s predsodki, saj so podpisniki večinoma mladina in tudi ta očitek vam pade v vodo. Sprejmem ta zakon v kolikor se briše možnost posvajanja tujih otrok.


Gost

#949

2015-03-13 08:45

v državi smo sprejeli zakon, ki nas je dal na seznam mnogih držav, ki že konkretno delajo na napredku, modernizaciji, na praksi 21. stoletja. če ta zakon zdaj pade, bo to sramota za državo, za nas, državljane in za naše zastopnike. bo jasen odgovor pobudi svetovnega napredka: "mi težimo k tradiciji, rutini in živimo v preteklosti. mi si izboljšanja ne želimo. smo mentalno zadaj, cerkev pa ima pri nas še vedno glavno besedo."


Gost

#950 Re: Re:

2015-03-13 08:45

#947: ZA - Re:  

 Ja seveda da bo cerkev zagovarjala svoja stališča. kakšen bio bil odziv vernikov, če ne bi? Pa ne govori nekaj kar ne poznaš. Podpisal je kdor je želel in ni res, da je kdo podpise nadziral. Vernim ljudem se je dalo možnost da se podpiše in kdor je želel je šel tam kjer se zbirajo podpisi.